News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το όνειρο του Marco Asensio

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Της Patricia Terroba

Ο mallorquín θέλει να'χει λεπτά στο παιχνίδι της ζωής του, τον τελικό του Champions League

Ο Marco Asensio τελειώνει την πρώτη του σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο Κάρντιφ. Μια σεζόν όνειρο μόλις στα 21 του. Μια σεζόν  δύσκολη να συγκριθεί και η οποία άρχισε στις 9 Αυγούστου του 2016, όταν έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της ζωής του. Το έκανε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ εναντίον της Σεβίλλης στο Τροντχάιμ, με μια γκολάρα μετά από ένα σουτ με το αριστερό που άνοιγε το σκορ στην αναμέτρηση. Ένα ντεμπούτο που δεν έκανε τίποτα άλλο απ'το να εγκαινιάσει μια σεζόν που δύσκολα θα ξεχάσει.

Ο Marco έχει παίξει 37 παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σκοράρει εννέα γκολ κι έχει δώσει τέσσερις ασίστ. Και μένει ακόμα το μεγαλύτερο παιχνίδι, το όνειρο του Asensio. Ένας Asensio που δεν φαντάζονταν να έφτανε σ'έναν τελικό Champions League τόσο σύντομα και που θα αφιερώσει στη μητέρα του, η οποία πέθανε το 2011 από καρκίνο. Και είναι ότι ο νεαρός μέσος ονειρεύεται να'χει λεπτά σ'αυτό που θεωρεί το παιχνίδι της ζωής του. Τον τελικό που ονειρεύεται από τότε που ήταν παιδί. Μάλιστα, δεν ξεχνά το γκολ του Ζιντάν στη Γλασκώβη, το οποίο σήμαινε το ένατο Ευρωπαϊκό Κύπελλο της Ρεάλ Μαδρίτης, και το οποίο πανήγυρισε φωνάζοντας μόλις στα έξι του. Τόσο που κρέμασε την φωτογραφία του ιστορικού γκολ στον τοίχο του δωματίου του.

Με λίγα λόγια, ο Asensio, ένας madridista από κούνια έχει την ευκαιρία σήμερα να υπογράψει ένα τέλειο κλείσιμο στην σεζόν με το Δωδέκατο της Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.