News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane μελετά την άφιξη του Mbappé... μόνο αν φύγει ο Bale

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Μόνο σ’αυτήν την περίπτωση βλέπει την άφιξη του Γάλλου

Ο Ζιντάν δεν τους βλέπει συμβατούς μέσα στο ίδιο ρόστερ

Η υπογραφή του Kylian Mbappé είναι άλλο ένα απ’τα θέματα που αντιμετώπισαν οι Ζιντάν και Florentino μετά την επίτευξη του τίτλου πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής της Μονακό αποτελεί στόχο προτεραιότητας για το λευκό club, εκτός απ’του ότι είναι ένας παίκτης πολύ της αρεσκείας του Ζιντάν, αλλά η υπογραφή του δεν είναι καθόλου απλή για πολλούς λόγους. Ο πρώτος, ο οικονομικός, δεδομένου ότι η monegasco ομάδα δεν το κάνει καθόλου εύκολο και θέλει να κάνει το νέαρο αστέρι της την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το δεύτερο πρόβλημα, που είναι αυτό που είπε ο Ζιντάν στον πρόεδρο, είναι να τον χωρέσει στην ομάδα. Κι εκεί, ο Γάλλος έχει μεταφέρει στην ευγενή ζώνη ότι αν έρθει ο Mbappé θα'πρεπει να κάνει χώρο μπροστά... Κι ο εκλεκτός για να φύγει θα'ταν ο Gareth Bale.

Ο Ζιντάν κατανοεί ότι το οικοσύστημα Cristiano-Μπέιλ-Μπενζεμά-Mbappé είναι αδύνατο, επιπλέον με το ότι η ταυτόχρονη παρουσία αυτών των τεσσάρων παικτών θα έβλαπτε επίσης κι άλλο μέλλος του ρόστερ για το οποίο ο Zizou ποντάρει δυνατά: τον Marco Asensio.

Η άφιξη του Mbappé, πάντα σύμφωνα με τον Ζιντάν, θα επηρέαζε περισσότερο τον Μπέιλ απ'ό, τι τον Benzema, λόγω των ποδοσφαιρικών ιδιοτήτων του Γάλλου παίκτη, τον οποίο δεν βλέπει να ενεργεί ως φορ, θέση για την οποία εμπιστεύεται απόλυτα τον Μπενζεμά...  και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ολό ένα και πιο συνηθισμένος να παίζει ως εννέα.

Τώρα ή το 2018

Στις επόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια της νέας συζήτησης που θα'χουν προπονητής και πρόεδρος, θα συνεχίσουν να μιλάνε για την ενσωμάτωση του Mbappé, παίκτη που, όπως και να'χει, θέλουν να παγιδέψουν. Florentino και Ζιντάν κατανοούν, και σ'αυτό συμφωνούν απόλυτα, ότι ο παίκτης της Μονακό είναι ο πιο υποσχόμενος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, κι ότι η απόκτησή του θα'ταν ένα χτύπημα στο τραπέζι ενόψει του μέλλοντος.

Μία απ'τις επιλογές, η πιο ενδιαφέρουσα αυτή τη στιγμή, θα'ταν να κλείσει την υπογραφή τώρα ... για τη σεζόν 2018-2019. Ο παίκτης, ο οποίος θέλει να παίξει πολλά λεπτά την επόμενη σεζόν για να φτάσει σε άριστη κατάσταση στο Παγκόσμιο της Ρωσίας, θα συνέχιζε την εξέλιξη του στη Μονακό και η Μαδρίτη δεν θα'πρεπε να απαλλαγεί απ'τον Μπέιλ σε αυτή την αγορά, καθώς ο παίκτης είναι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη και δεν μελετά μια έξοδο τώρα. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση για το θέμα αυτό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.