News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane προσπαθεί ακόμα να πείσει τον James

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Γάλλος προπονητής πιστεύει επίσης στην παραμονή του Morata

Απ’το περασμένο Σάββατο που σήκωσε ο Sergio Ramos το Δωδέκατο Champions League της Ρεάλ Μαδρίτης στο Millennium, Florentino Pérez και Ζινεντίν Ζιντάν είχαν χρόνο για να συναντηθούν και να συζητήσουν για να δώσουν οριστική μορφή σ’ό, τι έρχεται, κι ο Γάλλος, όπως έκανε πριν από ένα χρόνο, μόλις και μετά βίας θέλει να του αγγίξουν αυτό που λειτουργεί.

Ο Γάλλος έχει βασίσει την επιτυχία του στην άριστη σχέση με το ρόστερ. Με εξαίρεση τον Πέπε και περιστασιακά με τον James, η κατανόηση του τεχνικού με τους παίκτες έχει υπάρξει ολική κι αν ήταν στο χέρι του Ζιντάν, δεν θα άλλαζε τίποτα. Ο τεχνικός θα ήθελε ν’ανοίξει τα μάτια του τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου και να δει τους ίδιους παίκτες που τον οδήγησαν ν’απολαύσει το ιστορικό νταμπλ.

Ο Ζιντάν ξέρει ότι αυτό δεν θα’ναι δυνατό, διότι ο Πέπε (το διαζύγιο μεταξύ των δύο ήταν ολικό κατά τους τελευταίους μήνες) φεύγει κι ο James θέλει να φύγει. Η περίπτωση του Κολομβιανού είναι διαφορετική. Για τον Γάλλο έχει υπάρξει καθοριστικός στην τελική ευθεία της σεζόν και δεν θα τον πείραζε να συνέχιζε ντυμένος στα λευκά, αλλά κατανοεί ότι θέλει ν’αναλάβει άλλο ρόλο, ακριβώς αυτόν που δεν μπορεί να’χει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Mariano θα’ναι ο άλλος που θα καταλήξει να φύγει, ενώ διατηρείται η αμφιβολία μ’έναν Morata που είναι περισσότερο έξω παρά μέσα.

Όπως συνέβη πριν από ένα χρόνο, έχει φρενάρει κάποιες επιχειρήσεις σε εξέλιξη, όπως του De Gea. Δεν θέλει να διαταράξει τίποτα την τάξη και την αρμονία μέσα στην ομάδα. Απορρίπτει ξένα στοιχεία κι ως εκ τούτου, επικροτεί την άφιξη παικτών, όπως ο Marcos Llorente ή ο Vallejo, συν αυτήν του Theo Hernández, όλοι τους νεαροί και, μέχρι στιγμής, μ’ένα χαμηλό προφίλ.

Ο Ζιντάν περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον James και τον Morata και σε περίπτωση εξόδου και των δύο, θα’ρχονταν ενισχύσεις, αλλά ο Γάλλος κάνει ό, τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να μην συμβεί το αντίο κανενός απ’τους δύο, ιδιαίτερα αυτό του επιθετικού.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.