News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé έχει θέση στη Μαδρίτη

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Η περισσότερο από σίγουρη έξοδος του Morata θα του ανοίξει τις πόρτες της ομάδας

Η μηχανή της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά κι ούτε το Δωδέκατο δεν επιβραδύνει το ρυθμό ενός συλλόγου που συνεχίζει να εργάζεται για να διατηρήσει την λευκή ομάδα στην κορυφή του κόσμου. Αυτή τη σεζόν, λόγω ρητής αίτησης του Ζιντάν, θα υπάρξουν λίγες αλλαγές στην ομάδα, αλλά η διοίκηση και η αθλητική διαχείριση μοχθούν στο να συνεχίσουν να θέτουν στον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη.

Συνέβη όταν κέρδισε το πρωτάθλημα κι ανακοίνωσε την υπογραφή του Vinicius, ο οποίος θα φτάσει το 2018 ή το 2019. Και τώρα στο στόχαστρο είναι ήδη ο Mbappé, το παιδί θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το οποίο η Μαδρίτη δεν θέλει να αφήσει να της ξεφύγει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Το λευκό club, το οποίο του έριξε ήδη το βλέμμα όταν ήταν 14ων, τον περικυκλώνει και στο Santiago Bernabeu δεν αποκλείεται να’ρθει αυτό το καλοκαίρι. Θέση στο ρόστερ θα’χει, μετά την περισσότερο από πιθανή αποχώρηση του Morata στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και η συζήτηση σχετικά με το πότε θα’πρεπε να φτάσει στη Μαδρίτη, υπάρχει. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι τώρα ή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, η εμμονή της λευκής ομάδας είναι να τον κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Ο παίκτης, τον οποίο πλημμυρίζουν προσφορές -PSG, Μπορούσια, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι ...-, έχει ξεκάθαρο ότι προτεραιότητά του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα της οποίας είναι οπαδός και την οποία θαυμάζει απ’την παιδική ηλικία. Μάλιστα, κάθε φορά που μπορεί, κάνει και μια χειρονομία.

Η τελευταία, την περασμένη Τρίτη μετά τον αγώνα με την εθνική του εναντίον της Αγγλίας. «Η Μαδρίτη; Εκεί είναι, προσπαθούν να με πάρουν από τότε που ήμουν 14ων», διαβεβαίωσε μ’ένα χαμόγελο, το ίδιο που έχει κάθε φορά που τον ρωτάνε για τη Μαδρίτη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.