News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James περιμένει ενώ είναι σε διακοπές

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Του Santiago Siguero

Συνεχίζει ν’αναζητά προορισμό

Ο James Rodríguez απολαμβάνει πλέον τις διακοπές του. Έχοντας παίξει προχθές το βράδυ στο φιλικό Κολομβία-Καμερούν στη Χετάφε, το 10 της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την καλοκαιρινή του ξεκούραση εν αναμονή υλοποίησης κάποιας απ’τις προσφορές που έχει στο τραπέζι. Ο παίκτης απ’την Cucuta έχει μια μεγάλη εικόνα στην Premier -χθες φημολογήθηκε ένα πιθανό ενδιαφέρον της Arsenal- και στη Γαλλία, όπου τα εκατομμύρια της Παρί Σεν Ζερμέν μπορούν να τον φέρουν πίσω μετά το πέρασμά του απ’τη Μονακό. Το παριζιάνικο club μελετά προσεκτικά μια επιχείρηση που θα άγγιζε τα 75 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό το οποίο βρίσκεται επίσης στο εύρος πολλών μεγάλων της Premier. Η επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει ανοιχτή, αν και η πρώτη επιλογή του José Mourinho είναι ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο James, μετά από τρεις σεζόν στη Μαδρίτη, φαίνεται αποφασισμένος ν’αλλάξει τον αέρα. Έρχονται σημάδια που δείχνουν έτσι, όπως η απουσία του απ’τη διαφημιστική εκστρατεία για την προώθηση των νέων εμφανίσεων  της πρώτης ομάδας για την σεζόν 2017-18. Ο Κολομβιανός, παρά το ότι είναι παίκτης της Adidas, δεν έχει λάβει μέρος σ’αυτήν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.