News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcos Llorente προκαλεί συζήτηση στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στο πρώτο ρόστερ με λίγα λεπτά ή ένας νέος δανεισμός

Ο Marcos Llorente υπήρξε μία απ’τις αποκαλύψεις της Laliga. Το παιχνίδι του και το γεγονός ότι είναι ο παίκτης που έχει ανακτήσει τις περισσότερες μπάλες σ’όλη τη διοργάνωση, εγκρίνουν την άφιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Κανείς δεν το αμφισβητεί. Η συζήτηση είναι αλλού αυτή τη στιγμή στην ευγενή περιοχή του Bernabeu και είναι να γνωρίζουν αν θα’χει τώρα ο μέσος τα λεπτά που χρειάζεται.

Κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητα του Marcos Llorente. Ακόμη λιγότερο ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Γάλλος αμφιβάλει για τα λεπτά, τα οποία μπορεί να’χει ο λευκός canterano και τώρα είναι η στιγμή να αναλύσουν αν μένει οριστικά όπως συμβαίνει με τον Jesus Vallejo ή αν λάβουν στα σοβαρά τις πολλές προτάσεις που έρχονται στο Μπερναμπέου.

Η ιδέα του Ζιντάν είναι να συνεχίσει να δίνει τον ρόλο του αμυντικού άξονα στη μεσαία γραμμή στον Casemiro. Είναι ο παίκτης που κατά τη γνώμη του δίνει περισσότερη ισορροπία κι έτσι θα παραμείνει, με τον Kovacic συνοδό. Ο Γάλλος θεωρεί ότι ο Κροάτης θα’χει μεγαλύτερη παρουσία στην ομάδα και τον βλέπει ως τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου, όσο κι αν οι ιδιότητες του ενός και του άλλου είναι πολύ διαφορετικές.

Σε αυτή την κατάσταση βρίσκονται τώρα στο Μπερναμπέου. Διαλογιζόμενοι και σκεπτόμενοι εναλλακτικές για να μην φρενάρουν την εξέλιξη του Marcos Llorente ο οποίος θα ξεκινήσει το επόμενο Σαββατοκύριακο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ 21.

Γι’αυτό που κανείς δεν έχει αμφιβολίες στη madridista οντότητα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα’ναι παίκτης της πρώτης ομάδας. Ακόμη, δεν αποκλείεται να’ναι στην σεζόν που ξεκινά στην 1η Ιουλίου, αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει οριστική απόφαση, κάτι που συμβαίνει επίσης με τον Borja Mayoral, όχι με τον Jesus Vallejo, συμμετέχοντες όλοι τους στο Εuro στης Πολωνίας.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.