News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπολογίζει τον Danilo

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Της Patricia Terroba

Το λευκό club θέλει να συνεχίσει ο Βραζιλιάνος

Ο Danilo θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει να παλεύει για τη θέση της δεξιάς πτέρυγας με τον Dani Carvajal για μια σεζόν ακόμα. Ο Ζιντάν είναι πολύ ευχαριστημένος με τον Βραζιλιάνο και θα ήθελε να συνεχίσει σε μια ομάδα στην οποία ο πρώην των Σάντος και Πόρτο ταιριάζει απόλυτα. Ο παίκτης είναι χαρούμενος στη Μαδρίτη και στην πόλη, αν κι ο ρόλος του του αναπληρωματικού, όπως είναι λογικό, δεν τον ικανοποιεί.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο Ζιντάν βγήκε ήδη να υπερασπιστεί τον αμυντικό του όταν αποδοκιμάστηκε στο Μπερναμπέου απ’τους οπαδούς: «Είναι ένας επαγγελματίας που αποδίδει πάντα. Μπορεί να τα πάει καλύτερα, αλλά όπως όλοι. Υπάρχουν άδικα πράγματα, γιατί είναι επαγγελματίας και είναι μια χαρά να βλέπεις έναν παίκτη να αφοσιώνεται στο 100%. Θέλουμε την καλύτερη έκδοση του Danilo, όπως κι όλων. Δεν είμαι 100% αλλά 1000% με τον Danilo, γιατί είναι ένας παίκτης που μου αρέσει πολύ».

Οι αποδοκιμασίες εκ μέρους των οπαδών και οι κριτικές έκαναν τον Danilo να επανεξετάσει τον Ιανουάριο το μέλλον του. Σ’εκείνη τη μεταγραφική αγορά ζήτησε ακόμη και να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ο Ζιντάν μίλησε με τον μπακ και τον έπεισε να συνεχίσει στην ομάδα, τουλάχιστον, μέχρι το τέλος της σεζόν 16-17.

Νέα τροπή

Τώρα η κατάσταση έχει γυρίσει 180 μοίρες. Κατά το δεύτερο μισό της σεζόν, και ειδικά στην τελική ευθεία της σεζόν, έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε τις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις αντικαθιστώντας τον τραυματία Carvajal. Αγώνες κλειδί για την επίτευξη του τίτλου. Και στο Champions League έπαιξε τα 90 λεπτά του επαναληπτικού των ημιτελικών εναντίον της Ατλέτικο, ένα άλλο απ’τα σημαντικά ραντεβού της σεζόν.

Ο Danilo έχει επίσης συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021. Τέσσερις ακόμα σεζόν, που τώρα δεν αποκλείει να ολοκληρώσει. Με τα rotations του Zizou έχει εξασφαλισμένα λεπτά όπως και το υπόλοιπο του ρόστερ. Ένα ρόστερ με το οποίο έχει πλέον συνδεθεί, κι απ’το οποίο αισθάνεται πλέον υποστηριγμένος. Έτσι ώστε για τον Βραζιλιάνο δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός απ’την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.