News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor υπερβαίνει

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Του Daniel López Peinado

Ο tico έκανε 33 αποκρούσεις στο Champions League αυτής της σεζόν

Ο Keylor Navas θα’ναι ο τερματοφύλακας της Μαδρίτης την επόμενη σεζόν, όπως έχει πει ήδη ο Ζιντάν στον τερματοφύλακα. Το ότι ο Γάλλος θέλει να συνεχίσει στο λευκό σύνολο είναι λόγω των καλών επιδόσεων του tico στη μιάμιση σεζόν που βρίσκεται ο ZZ στον πάγκο. Οι αριθμοί του μιλούν γι 'αυτόν.

Ο Κοσταρικανός τελείωσε τη σεζόν σ’ένα υψηλό επίπεδο, όντας κλειδί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λινγκ.

Ο Keylor, παρά το ότι δεν ξεκίνησε της σεζόν εξαιρετικά, είναι τελειώσει σπάζοντας το ρεκόρ του των αποκρούσεων στο Champions League με 33. Στα παιχνίδια στα οποία ξεχώρισε περισσότερο ήταν στον επαναληπτικό του ημιτελικού στο Calderon, εμποδίζοντας την Ατλέτικο να αυξήσει την διαφορά στο σκορ κι εμποδίζοντας μια τελική αντίδραση κι εναντίον της Γιουβέντους στον τελικό αποτρέποντας το 1-0 με μια σπουδαία απόκρουση σ’ένα σουτ του Pjanic. Έχει παίξει 12 παιχνίδια συνολικά στο διαγωνισμό, έχασε μόνο το πρώτο εναντίον της Sporting de Portugal, καθώς συνέχιζε την διαδικασία της αποκατάστασής του μετά την επέμβαση στο πόδι το περασμένο καλοκαίρι.

Στην σεζόν του Ενδέκατου ο Κοσταρικανός έκανε 26 αποκρούσεις σε 11 παιχνίδια.

Αυτή τη σεζόν ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες ήταν ο Oblak, με 37 αποκρούσεις, κι αυτός με τον καλύτερο μέσο όρο ήταν ο Livakocic, της Dinamo Zagreb, με 6,25 ανά παιχνίδι.

Δύο Champions League ως βασικός

Ο Tico έχει δύο σεζόν όντας ο βασικός τερματοφύλακας της Μαδρίτης στο Champions League και η λευκή ομάδα έχει κερδίσει δύο τίτλους. Λόγοι που έχουν χρησιμεύσει στον Ζιντάν για να συνεχίσει να τον εμπιστεύεται στην επόμενη σεζόν. Ο Keylor θέλει να συνεχίσει υπερβαίνοντας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.