News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη που έρχεται, στα χέρια του Cristiano

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Ο σύλλογος θα συναντηθεί με τον Πορτογάλο την επόμενη εβδομάδα: «Θα σημαδέψει τον αθλητικό σχεδιασμό»

«Το μέλλον του Κριστιάνο είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε το συντομότερο δυνατόν»

«Δεν γνωρίζουμε δια στόματός του την πραγματική του πρόθεση, πρέπει να μάθουμε αυτό που θέλει αυτός»

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα ή την Τρίτη προκειμένου ν'αντιμετωπίσει το μέλλον του επιθετικού, το συντομότερο δυνατό, όπως ανέφερε στο πρακτορείο dpa ένα στέλεχος του λευκού club. «Το μέλλον του Κριστιάνο θα σηματοδοτήσει τα κλειδιά του αθλητικού σχεδιασμού του συλλόγου για την επόμενη σεζόν και είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε το συντομότερο δυνατόν», αιτιολόγησε η πηγή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού έμαθε μέσα απ'τον Τύπο την ενδεχόμενη επιθυμία του να αποχωρήσει από την λευκή ομάδα μετά την έξοδο στο φως της υποτιθέμενης φοροδιαφυγής του των 14,7 εκατομμυρίων ευρώ (16,7 εκατομμύρια δολάρια) απ'το ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών. «Δεν γνωρίζουμε δια στόματός του την πραγματική του πρόθεση. Τον υπολογίζουμε, αλλά πρέπει να ξέρουμε τι είναι αυτό που επιθυμεί αυτός», πρόσθεσε η ίδια πηγή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, 32 ετών, έπαιξε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών της Ρωσίας με την εθνική του, η οποία αποκλείστηκε χθες στα ημιτελικά, απ'την Χιλή στην διαδικασία των πέναλτι.

Παρά το ότι εκκρεμεί ο αγώνας για την τρίτη θέση, η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απελευθέρωσε το αστέρι της, έτσι ώστε να μπορέσει να γνωρίσει επιτέλους τα δύο παιδιά του, που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο τουρνουά. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ν'απολαύσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο αυτές τις μέρες τα παιδιά του και να ξεκουραστεί πριν την αντιμετώπιση του μέλλοντός του, το οποίο θα'πρεπε να προσφέρει φώτα από Δευτέρα ή Τρίτη, όταν ο λευκός πρόεδρος, Florentino Pérez, μάθει δια στόματος του Πορτογάλου ποια είναι η απόφασή του για το μέλλον του.

Προς το παρόν, η Ρεάλ Μαδρίτης σταμάτησε όλες τις επιχειρήσεις της αγοράς και πώλησης παικτών, μεταγραφές που συνδέονται με το μέλλον του κυρίου αστέρα της. Κατά τους τελευταίους 12 μήνες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έζησε, ενδεχομένως, την καλύτερη σεζόν του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία καθοδήγησε για να κάνει το νταμπλ του ισπανικού πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγες ημέρες μετά τον ευρωπαϊκό τίτλο στις 13 Ιουνίου, ο κάτοχος των τεσσάρων Χρυσών Μπαλών, καταγγέλθηκε απ'την Εισαγγελία της Μαδρίτης για μια υποτιθέμενη φορολογική απάτη 14,7 εκατομμυρίων ευρώ (16,7 εκατομμύρια δολάρια) μεταξύ του 2011 και του 2014 που αντιστοιχούν στα δικαιώματα της εικόνας.

Τρεις ημέρες αργότερα, πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης διαβεβαίωσαν ότι ο αστέρας αισθάνονταν να βάλλεται απ'το ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών κι ότι είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.