News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano καθησυχάζει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μια πρώτη επαφή

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Του José Felix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο παίκτης προσγειώθηκε στη Μαδρίτη στις 10 το πρωί


Ηρεμία κι αυτοπεποίθηση. Έτσι αναπνέει η ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu μετά το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με το μέλλον του και τη διαρρεόμενη ιδέα του να εγκαταλείψει την Ισπανία και, συνεπώς, τη madridista οντότητα. Στην Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από μια πρώτη επαφή με τον Πορτογάλο, η αισιοδοξία βασιλεύει και πάλι ενώπιον μιας κατάστασης με την οποία έχει υπάρξει εντελώς ξένη, σ’αυτές τις δύο εβδομάδες της αντιπαράθεσης και της συζήτησης. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος έχει προσγειωθεί σήμερα το πρωί στη Μαδρίτη μετά την αποχώρηση απ’το Συνομοσπονδιών.

Μετά απ’αυτό το μήνυμα που ελήφθη, θεωρούν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ακόμη μέσα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ότι δεν έχει κατέβει απ’το σκάφος κι ότι έχει κατανοήσει ότι ο σύλλογος έχει κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να γλυκάνει την κατάστασή του με την αγωγή που έχει ανοιχτή με το Υπουργείο Οικονομικών και που σε κάθε περίπτωση θα οδηγήσει σε ένα πέρασμα απ’τα δικαστήρια στις 31 Ιουλίου.

Μετά απ’αυτή την πρώτη επαφή, εκκρεμεί η συνάντηση μεταξύ του παίκτη και του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, όπως είχε προγραμματιστεί πριν απ’την πορτογαλική ήττα ενάντια στη Χιλή, και η οποία δεν αλλάζει απ’τη μετέπειτα χειρονομία του προέδρου και του Πορτογάλου τεχνικού να ελευθερώσει τον επιθετικό για να γνωρίσει τα παιδιά του. Ταξίδι στις ΗΠΑ κι επιστροφή στη Μαδρίτη για να συναντηθεί με τη λευκή διοίκηση.

Ο Ρονάλντο τροφοδότησε τη διαμάχη διαρρέοντας το ενδιαφέρον του να φύγει απ’την Ισπανία. Τώρα η κατάσταση ηρεμεί μετά την απρόσμενη έκρηξη του ηφαιστείου CR7 και στην Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύουν ότι ο επιθετικός έχει κάνει ένα βήμα πίσω μετά απ’τον θυμό που τον οδήγησε να αμφισβητήσει την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Σε αυτές τις δύο εβδομάδες των ανοιχτών πορτών για τον Ρονάλντο, καμία ομάδα δεν έχει παρουσιάσει προσφορά για τον Πορτογάλο. Το περιβάλλον του παίκτη άφησε να πέσει ένα ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν στην μεταγραφή του, αλλά στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι, λόγω των καλών σχέσεων μεταξύ των δύο προέδρων, ο Al Khelaifi θα’χε έρθει σε επαφή με τον Florentino Pérez για να μεταφέρει το ενδιαφέρον, κάτι που δεν έχει συμβεί.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.