News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Diego Llorente θα’ναι παίκτης της Real Sociedad

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η τιμή της μεταγραφής θα'ναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ

Ο Diego Llorente θα μετατραπεί την επόμενη εβδομάδα σε παίκτη της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η οριστική συμφωνία είναι ουσιαστικά κλειστή, όπως έχει αποκαλυφθεί μετά από μια συνάντηση τις τελευταίες ώρες.

Η τιμή της μεταγραφής θα'ναι περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ και η Ρεάλ Μαδρίτης θα διατηρήσει μια επιλογή επαναγοράς. Η Madridista οντότητα δεν θέλει να ξεχάσει ολοκληρωτικά έναν παίκτη ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν έχει φτάσει  να μπει στην λίστα των υποψηφίων για την επόμενη σεζόν.

Οι τραυματισμοί που υπέστη στα μέσα της σεζόν λειτούργησαν εναντίον του, αλλά στην τελική ευθεία της σεζόν έδειξε τις δυνατότητες που είχε δείξει κατά τη διάρκεια του έτους που ήταν δανεικός στη Ράγιο Βαγεκάνο.

Πριν από ένα χρόνο η ιδέα της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν να ξεκινήσει έναν νέο δανεισμό και να τον ανακτήσει σ'αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, αλλά θεωρούν ότι αυτή η σεζόν δεν μετρά, εξ ου και θα ήθέλαν να τον διατηρήσουν υπό τον έλεγχό τους.

Η Μάλαγα έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον στην παραμονή του, αλλά η προσφορά και η επιμονή της Real Sociedad ήταν μεγαλύτερη κι όλα δείχνουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνει παίκτης της Donostiarra ομάδας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:




@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.