News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata ανακοινώνει στη Μαδρίτη ότι φεύγει και είναι πολύ κοντά στη United του Mou

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στην Αγγλία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία United-Morata αλλά η Μαδρίτη ζητάει 90 εκ.

Ο Άλβαρο Μοράτα ανακοίνωσε σήμερα το πρωί στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης τη σταθερή απόφασή του να εγκαταλείψει την πειθαρχία της madridista οντότητα. Η στοργή που έλαβε τις τελευταίες μέρες και η προσπάθεια του Ζιντάν να συνεχίσει άλλη μια σεζόν στα λευκά madridista δεν έχουν χρησιμεύσει καθόλου.

Ο Juanma Lopez, μάνατζερ και πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του φορ, συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον José Ángel Sánchez για να τους μεταφέρει την επιθυμία του παίκτη ν'αλλάξει ομάδα.

Ο Morata επιδιώκει λεπτά και, ιδιαίτερα, να αισθάνεται σημαντικός, παίζοντας τα αποφασιστικά ματς, κάτι που δεν έχει συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου αν κι έχει παίξει αρκετά, δεν το'χει κάνει ποτέ σ'αυτά τα ματς τα οποία σημειώνουν οι παίκτες με κόκκινο χρώμα.

Η μοίρα του Morata φαίνεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός έχει προσπαθήσει αυτοπροσώπως να πείσει τον φορ την άκρη σχετικά με την καταλληλότητα της μεταγραφής του για την αγγλική ομάδα, δείχνοντάς του αυτό που πρόκειται να βρει στην κάτοχο του Europa League και μιλώντας του για έναν διαφορετικό σύλλογο κι  επαγγελματικό στο μέγιστο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προσπεράσει τη Milan στον πλειστηριασμό για τον διεθνή.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, εφόσον  οι ηγέτες της γνωρίζουν ότι στην απόφαση του φορ δεν υπάρχει γυρισμός, επιδιώκουν να πάρουν ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του. Σύμφωνα με την Telegraph, η United έχει καταλήξει ήδη σε μια συμφωνία με τον παίκτη και τώρα είναι έτοιμη να προσφέρει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του.

Η United, μέσα στη συμφωνία που επιτεύχθηκε απ'την Ρεάλ Μαδρίτης στην επιχείρηση De Gea, εκτιμούσε τον επιθετικό στα 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα πρέπει ν'ανεβάσει σημαντικά για ν'αποκτήσει τις υπηρεσίες του Morata.

Μουρίνιο και Morata συνυπήρξαν ήδη όταν ξεπρόβαλε το κεφάλι του ο canterano μέσα στην πρώτη λευκή ομάδα. Τώρα η ιστορία είναι διαφορετική και η υπογραφή του φορ αποτελεί προτεραιότητα και ρητή αίτηση του προπονητή. Ο προπονητής θέλει να ενισχύσει την επίθεσή του μπροστά στις περισσότερο από πιθανές αποχωρήσεις των Ρούνεϊ και Ibrahimovic, με προορισμό το αμερικανικό MLS.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.