News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Vallejo γνωρίζει ήδη ότι έχει επιλεγεί για να αντικαταστήσει τον Pepe

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Ρεάλ Μαδρίτης του το’χει ήδη ανακοινώσει

Ο Jesús Vallejo ξέρει πλέον ότι θα πάρει τη θέση του Pepe στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αμφιβολίες έχουν ξεκαθαρίσει και με το αντίο του Πορτογάλου στόπερ κι αφού άκουσε τη γνώμη του Ζινεντίν Ζιντάν κι αξιολόγησε τη δυνατότητα ενσωμάτωσης κάποιου παίκτη, οι ηγέτες του club έχουν αποφασίσει να δώσουν μια ευκαιρία στον διεθνή με την Κ 21 για να’ναι ένας ακόμα στόπερ μαζί με τους Sergio Ramos, Varane και Nacho.

Κατά το πρώτο μισό της σεζόν, ο Vallejo μετατράπηκε σε μια απ’τις εκπλήξεις της Bundesliga. Λίγη σημασία είχε που θα έκανε πρεμιέρα στο γερμανικό πρωτάθλημα έτσι ώστε μερικές εβδομάδες μετά την άφιξή του, μετατράπηκε στην αμυντική αναφορά της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι δύο τραυματισμοί που υπέστη απ’τον Φεβρουάριο και μετά, φρέναραν την εξέλιξή του, αλλά επανήλθε εγκαίρως για να παίξει στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου και τώρα στο Euro Κ 21, ομάδα στην οποία ο στόπερ στοχεύει σε βασικός και στο να’ναι απ’τους σημαντικούς παίκτες στο πρωτάθλημα.

Η επαφή μεταξύ Vallejo και τεχνικών της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υπάρξει σταθερή σε όλη τη σεζόν. Έχει συμβουλευτεί τα πάντα κι έχει πάρει ακόμη και δουλειά για το σπίτι για να βελτιώσει την τεχνική του και τις αμυντικές κινήσεις. Στην Ρεάλ Μαδρίτης τον θεωρούν ως έναν απ’τους παίκτες με περισσότερη όρεξη, να μάθει και να βελτιωθεί, από εκείνους που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια απ’τον έλεγχό της.

Επιπλέον, ο Vallejo έχει φτάσει να μοιραστεί κάποιες στιγμές με το πρώτο λευκό ρόστερ στη διαδικασία ανάκαμψης απ’τον τελευταίο μυϊκό τραυματισμό που υπέστη. Ήταν ένας ακόμη και δεν σταμάτησε να μαθαίνει στο πλάι αυτών που θα’ναι οι συμπαίκτες του απ’τον ερχόμενο Ιούλιο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.