News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται καθοδόν για να πληρώσει ακριβά την υπόθεση του Cristiano Ronaldo με το Υπουργείο Οικονομικών

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Του Victor Garcia

Ο παίκτης μοιάζει πεπεισμένος να φύγει

Η στρατηγική του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη σε εξέλιξη, και ξέρει ότι πρόκειται να πρέπει να αποδεχτεί μια πληρωμή εκατομμυρίων. Στο τραπέζι, έχει προσφορές, η πιο ενδιαφέρουσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει απ’την Ισπανία» Η πορτογαλική εφημερίδα «Α Bola», ήταν ηχηρή στο χθεσινό εξώφυλλό της. Δεν ερμήνευσε την πιθανότητα ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης να χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή τον Τύπο για να πιέσει το merengue σύνολο. Πόνταρε τα πάντα στην επιθυμία που έχει βγει απ’το περιβάλλον του παίκτη. Η ταλάντωση έχει αρχίσει.

Η El Confidencial ανέφερε επίσης χθες το μήνυμα υπό τη μορφή απειλής του ότι ο Κριστιάνο είναι πολύ αναστατωμένος με το θέμα με το Υπουργείο Οικονομικών και θέλει να φύγει. Τώρα, το εν λόγω μήνυμα μπορεί να ερμηνευθεί ως μια πραγματική επιθυμία ή ως ένα σημάδι έτσι ώστε η Μαδρίτη να κινηθεί περισσότερο από μια ανακοίνωση. Περισσότερο γεγονότα παρά λόγια.

Η στρατηγική του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ήδη σε εξέλιξη, και ξέρει ότι πρόκειται να πρέπει να αποδεχτεί μια πληρωμή εκατομμυρίων. Στο τραπέζι, έχει προσφορές, η πιο ενδιαφέρουσα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ομάδα που εκτιμά ότι σ’ένα χρόνο θα μπορούσε να αποσβέσει την επένδυση των 200 εκατομμυρίων ευρώ που θα’ταν διατεθειμένη να κάνει για να πάρει τον 32χρονο Πορτογάλο.

Το ενδιαφέρον, με τη σειρά του, χρησιμεύει στον Ρονάλντο για να το χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα πίεσης και να δείξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν πρόκειται να μπλοφάρει. Βλέποντας τον τρόπο που έχει τοποθετήσει τα χαρτιά στο τραπέζι ο λευκός επιθετικός, ο σύλλογος που προεδρεύει ο Florentino Pérez θα βρεθεί σ’ένα δίλημμα: ή να σκεφτεί σοβαρά την έξοδο του Κριστιάνο ή να στηρίξει οικονομικά (κι όχι μόνο με ανακοινώσεις και χειρονομίες στοργής) τον παίκτη βιτρίνα του. Αυτή είναι η ιδανική κατάσταση της παρτίδας που διαχειρίζονται απ’το περιβάλλον του Cristiano.

Το πιο ενδεδειγμένο για τον Ρονάλντο (σύμφωνα με διάφορες πηγές που συμβουλεύτηκε η El Confidencial) είναι να κάνει μια συμφωνία για να κάνει μια πληρωμή πριν πάει σε δίκη: το Υπουργείο Οικονομικών θέλει να εισπράττει, όχι να βάζει κόσμο στη φυλακή. Σ’αυτή την περίπτωση, το περίεργο θα’ταν ο παίκτης να κατέβαλε το ποσό πολλών εκατομμυρίων, να παρέμενε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης σα να μη συνέβη τίποτα κι ο σύλλογος να μην πλήρωνε (έμμεσα), ούτε ένα ευρώ.

Το φυσιολογικό θα’ναι η Μαδρίτη να μην βγει αζημίωτη σ’αυτό το θέμα ... Εκτός κι αν πουλήσει τον παίκτη, στην οποία περίπτωση θα πλήρωνε άλλου είδους τίμημα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.