News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η προσφορά των 200 εκατομμυρίων της United για τον Cristiano την οποία ο Florentino προτιμά να μην δει

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Του Victor Garcia

Θα υλοποιηθεί την επόμενη βδομάδα

Είναι οι προθέσεις που πρέπει να υλοποιηθούν. Η United έχει κατά νου να κάνει μια προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ την επόμενη εβδομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Όποιος αποφεύγει τον πειρασμό αποφεύγει την αμαρτία». Η διάσημη φράση του Ignacio de Loyola εφαρμόζεται στην κρισιμότητα που μπορεί να αντιμετωπίσει ο Florentino Perez και η Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη εβδομάδα, όπου εκτιμάται ότι θα λάβουν μια προσφορά 200 εκατομμυρίων ευρώ απ’τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η El Confidencial, ο merengue πρόεδρος έχει πει στο περιβάλλον του ότι θα προτιμούσε να μην την διαβάσει για να μην κάνει καμία ολίσθηση. Η φούσκα απ’την Αγγλία, μέσω του Τύπου, έχει ήδη αποσταλεί και θα επισημοποιηθεί εκτός κι αν λάβουν άλλη υπό τη μορφή μιας αρνητικής και ισχυρής απάντησης απ’το Santiago Bernabeu. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Florentino θα εκτεθεί στον πειρασμό.

«Τίποτα δεν είναι αδύνατο», δήλωσε την Τετάρτη ο Ρονάλντο, όταν ερωτήθηκε απ’τον πορτογαλικό Τύπο για μια μεγάλη προσφορά που θα’ρχονταν σύντομα στο λευκό σύνολο. Όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει αυτή η εφημερίδα, η προσφορά θα προσεγγίσει τα 200 εκατομμύρια και θα προέλθει απ’τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο, η οποία το επόμενο έτος θα παίξει και πάλι στο Champions League και θέλει να οπλιστεί για να επιστρέψει σπουδαία. Σ’αυτό το σημείο, η βρετανική ομάδα κινείται ήδη για την απόκτηση του James, την διατήρηση του De Gea ή την απελευθέρωση απ’το μισθό του Ibrahimovic, μεταξύ άλλων κινήσεων.

Απ’την άποψη του παίκτη, η δυνατότητα αυτή δεν κλείνει εκατό τοις εκατό, και παρά το ότι είναι ευχαριστημένος με τη ζωή του στη Μαδρίτη -τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά-, υπάρχει ένα αγκάθι που τον ενοχλεί: οι αποδοκιμασίες που δέχεται όλες τις σεζόν. Έχοντας ανανεώσει το Νοέμβριο κι όντας σήμερα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, με περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, το μόνο αλλά που βάζει στην παραμονή του στην Castellana είναι το θέμα των αποδοκιμασιών, κάτι που δεν καταλαβαίνει. «Καριόληδες» ή «άντε γαμηθείτε!», ήταν μερικές απ’τις προσβολές του Cristiano τον Ιανουάριο στο Μπερναμπέου ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν είναι ένας λόγος αρκετά σημαντικός έτσι ώστε να φύγει απ’την ισπανική πρωτεύουσα ... μάλιστα, θα’ταν πρακτικά ο μόνος λόγος που δεν θα του έλειπε η Μαδρίτη. Αλλά «τίποτα δεν είναι αδύνατο».

Ο Κριστιάνο πουλάει το 70% των λευκών φανελών

Οι οικονομικοί υπολογισμοί των Άγγλων εκτιμούν ότι το υψηλό ποσό μπορεί να αποσβεστεί παρά τα 32 χρόνια του Πορτογάλου επιθετικού. Ως απόδειξη αυτού είναι τα στοιχεία που προκύπτουν απ’την πώληση των φανελών της Ρεάλ Μαδρίτης, εκ των οποίων αυτές του Κριστιάνο Ρονάλντο αντιπροσωπεύουν το 70% του συνολικού ρόστερ. Από εδώ, μπορεί να κατανοηθεί ότι η επένδυση μπορεί να ανακτηθεί πέρα απ’τα γκολ στο γήπεδο. Υπό αυτή την έννοια, το λευκό club έχει ήδη εξοφλήσει την απόκτησή του τόσο στο γήπεδο όσο και στα ταμεία.

Πόσο θα μεγάλωναν τα ταμεία της United; Στην σεζόν 2015-16, οι Red Devils ήταν ο ποδοσφαιρικός σύλλογος με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο, σύμφωνα με το «Money League» (Deloitte), με κάτι περισσότερο από 700 εκατομμύρια ευρώ, ξεπερνώντας τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με περίπου 640 εκατομμύρια η καθεμία.

Την περασμένη σεζόν, υπήρχε ένας τομέας των madridista οπαδών που δεν έβλεπε με κακό μάτι να αποχωριστεί τον παίκτη βιτρίνα του για ένα καλό χρηματικό ποσό, επιλογή που φαινόταν να’χει ολοένα και λιγότερους υποστηρικτές καθώς πλησίαζαν στο τέλος της σεζόν και στην καλύτερη έκδοση του Κριστιάνο. Μετά την υπέροχη γεύση που έχουν αφήσει οι τελευταίοι μήνες του -όντας κλειδί για την κατάκτηση της Liga και του Champions League- θα αποδέχονταν να πέσει η Μαδρίτη στον πειρασμό να πει ναι σε μια προσφορά όπως αυτή που έχει ετοιμάσει η Μάντσεστερ; Ο Florentino ελπίζει να μην βρεθεί σ’αυτή τη μέγγενη και να μην εκπληρωθούν οι προθέσεις της United... Και ότι απ’την Κίνα να μην θέλει κανείς να ξοδέψει αλόγιστα, τουλάχιστον σε αυτό το καλοκαίρι. Αλλά «τίποτα δεν είναι αδύνατο».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.