News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο δρόμος της επιτυχίας του Cristiano Ronaldo

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Πορτογάλος θα επαναλάβει το θριαμβευτικό σχεδιασμό του 2017

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν μίλησε μόνο για μεταγραφές, προσθήκες ή αποχωρήσεις στη συνάντηση που είχε με τον Florentino Pérez κατά τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης επανεξέτασε το ρόστερ σημείο προς σημείο και ανασυντάχθηκε στο θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, στα φανταστικά αποτελέσματα της δέσμευσης για κατανομή που έχει μετατρέψει τον Πορτογάλο επιθετικό στον καθοριστικό παίκτη στην Ευρώπη, στην τελική ευθεία της σεζόν του νταμπλ. Το συμπέρασμα ήταν ότι ο Cristiano «έχει συνειδητοποιήσει ότι για να κερδίσει τίτλους και βραβεία δεν χρειάζεται να παίζει τα πάντα». Αυτό ήταν το μήνυμα. Βλέποντας την απόδοση, ο Ρονάλντο, πεπεισμένος απ’το περιβάλλον του, ότι ήταν ο μόνος τρόπος για να αντέξει στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε ηλικία 32 ετών, θα επαναλάβει το σχέδιο την επόμενη σεζόν.

Θα κάνει κατανομή μέχρι τον Μάρτιο. Θα’χει ένα μήνα διακοπές μετά τον τελευταίο αγώνα του στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Κατ 'αρχήν, δεν θα παίξει στο Μαϊάμι στο φιλικό ενάντια στη Μπάρτσα κι ούτε στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο δρόμος της επιτυχίας του Cristiano περνά απ’το να’χει ένα μήνα διακοπών απ’την τελευταία μέρα στην δουλειά, δηλαδή, το τελευταίο παιχνίδι που θα παίξει με την Πορτογαλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Στην καλύτερη περίπτωση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης θα’ταν να φτάσει στον τελικό στις 2 Ιουλίου. Ο Cristiano, που θα’χει προθεσμία 30 ελεύθερες μέρες πριν απ’την ένταξή του στην λευκή προετοιμασία, θ’αρχίσει να μετράει από τότε. Το μέτρο επεκτείνεται στους διεθνείς που θα παίξουν στο Euro Κ 21 του οποίου ο τελικός είναι στις 30 Ιουνίου.

Ο CR7 αποδεικνύει ότι η προετοιμασία είναι το κλειδί της επιτυχίας

Σε αντίθεση με το προηγούμενο καλοκαίρι, κι εκτός από ατυχία στη Ρωσία, ο Ρονάλντο θα φτάσει υγιής στην εργασία με τη Μαδρίτη. Δεν θα πρέπει να ανακάμψει από κανέναν τραυματισμό και θα μπορέσει να ξεκινήσει τις προπονήσεις με απόλυτη ομαλότητα. Ο Ζιντάν θέλει να προετοιμαστεί για 10 μέρες πριν την πρεμιέρα του σε ένα παιχνίδι.

Δεν θα είναι στο Μαϊάμι

Αυτό περιπλέκει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του Cristiano στη Μαδρίτη στα φιλικά που θα παίξει στις Ηνωμένες Πολιτείες απ’τις 23 Ιουλίου και μετά. Όπως και το περασμένο καλοκαίρι, το αστέρι της Μαδρίτης δεν θα πατήσει το πόδι του στην αμερικανική επικράτεια, εκτός από έναν πρόωρο αποκλεισμό της Πορτογαλίας στο Συνομοσπονδιών, κάτι που δεν φαίνεται λογικό. Φαίνεται πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, να παίξει στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για ένα απ’τα σημαντικότερα γεγονότα της προετοιμασίας για τη Μαδρίτη. Είναι πολύ πιθανόν ο Κριστιάνο να μην παίξει ούτε στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Το ματς της 8ης Αυγούστου στα Σκόπια εναντίον της United, της πρώην ομάδας του πριν απ’την ένταξή της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν χωράει στον σχεδιασμό του Κριστιάνο. Κι ούτε κι ο Ζιντάν δεν πρόκειται να ρισκάρει παρά το συναισθηματικό στοιχείο που σημαίνει για τον Πορτογάλο επιθετικό να παίξει εναντίον της Μάντσεστερ μ’ένα ευρωπαϊκό τίτλο να διακυβεύεται.

Το πιο λογικό πράγμα είναι το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας για τον Cristiano να’ναι το Supercopa της Ισπανίας ενάντια στη Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου. Από’κει και πέρα, η κατανομή του φορ θα’ναι η ίδια με την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε. Ο στόχος είναι να φθάσει στο τέλος της σεζόν σε πληρότητα. Πεπεισμένος ότι η ανάπαυση είναι ένα εξίσου αποτελεσματικό όπλο με άλλα στο οπλοστάσιό του, ο Κριστιάνο θα ξεκουραστεί σ’ένα συγκεκριμένο αριθμό αγώνων και θ’αρχίσει την σεζόν σε λειτουργία ντίζελ ψάχνοντας την έκρηξη απ΄το Μάρτιο και μετά. Ο θρίαμβος περνά απ’την επανάληψη του μοτίβου που έχει κάνει τον Cristiano και πάλι τον MVP.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.