News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δεν θα υπογράψει τον De Gea αυτό το καλοκαίρι

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα διατηρήσει τους Keylor και Casilla κι ο τρίτος τερματοφύλακας θα μπορούσε να'ναι ο Luca Zidane

Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί. Εκτός από απροσδόκητη τροπή και μια απροσδόκητη αλλαγή πορείας, το τέρμα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα υποστεί καμία αλλαγή στους δύο κύριους πρωταγωνιστές του. Οι ηγέτες της madridista οντότητας έχουν αποφασίσει ότι Keylor Navas και Kiko Casilla θα παραμείνουν οι αναφορές του Ζινεντίν Ζιντάν για το τέρμα, αποκλείοντας την ένταξη του David de Gea και Gian Luigi Donnarumma αυτό το καλοκαίρι, όπως έχουν ενημερώσει λευκές πηγές στη MARCA.

Ο Jorge Mendes, παράγοντας του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξέρει ήδη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ένα βήμα στο πλάι και παρά το ότι είναι της αρεσκείας της άρχουσας τάξης, δεν θα υπογράψει για το λευκό club. Η ιστορία επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά, αλλά όπως είπαμε και χθες, χωρίς σίριαλ και γρήγορα.

Όσο για τον Donnarumma τα πάντα παραμένουν όπως ήταν, δηλαδή, ο τερματοφύλακας έχει προσφερθεί, αλλά αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα κάνει καμία κίνηση και θα περιμένει τα εγονότα. Εάν ο τερματοφύλακας συνεχίσει χωρίς να ανανεώσει με τη Milan θα μπορούσε να φθάσει να ενδιαφερθεί, αλλά πάντα για τη σεζόν 2018-2019, ποτέ πριν.

Ο Ζιντάν εμπιστεύονταν ανέκαθεν τον Keylor, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της σεζόν, στις οποίες ο διεθνής της Κόστα Ρίκα έχει εγείρει αμφιβολίες. Το φινάλε του στη σεζόν έχει κάνει όλοι  οι τομείς του madridismo, όπως οι τεχνικοί, τ'αποδυτήρια, οι υπάλληλοι και οι οπαδοί, να'ναι στο πλευρό του Keylor.

Εκεί όπου μπορεί να υπάρξει αλλαγή είναι στο όνομα του τρίτου τερματοφύλακα. Ο Yáñez θα μπορούσε ν'αναζητήσει λεπτά σε μια ομάδα έξω απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης  και τη σήμερον ημέρα  το φαβορί για τρίτος λευκός τερματοφύλακας είναι ο Luca Zidane.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.