News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane, σε Keylor Navas: «Εσύ είσαι ο τερματοφύλακας μου»

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του J. Ι García-Ochoa

Ο τεχνικός εγγυάται στον tico την παραμονή του

Μετά την επίτευξη του πρωταθλήματος, Ζιντάν και Florentino είχαν μια συνάντηση για το σχεδιασμό των κύριων αξόνων της Μαδρίτης του 2018. Κι ένα απ'τα ζητήματα με την περισσότερη βαρύτητα στη συνάντηση ήταν το τέρμα.

Το πρώτο αίτημα του προπονητή στον πρόεδρο ήταν σαφές: «Ο Keylor Navas είναι ο τερματοφύλακας μου». Ο Γάλλος προπονητής δεν θεωρεί απαραίτητη μια αλλαγή στο τέρμα κι έτσι μετέφερε στον πρόεδρο με το που στέφθηκε πρωταθλητής στη Liga, δέκα μέρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League. Ο Zizou είναι ικανοποιημένος με το επίπεδο του τερματοφύλακά του και δεν έκρινε απαραίτητη την απόκτηση του De Gea, με τον οποίο η Μαδρίτη είχε μια αρκετά προχωρημένη συμφωνία.

Αλλά ο Zizou, όχι μόνο μετέφερε αυτό το μήνυμα στην ευγενή περιοχή, αλλά το είπε επίσης και στο ίδιο τον Keylor Navas πριν και μετά τον τελικό του Champions League. Σε αρκετές συζητήσεις των τελευταίων ημερών του είπε να'ναι ήσυχος, ότι τον υπολόγιζε για το τέρμα για την επόμενη σεζόν. Λογικά, παλεύοντας για μια θέση όπως έχει κάνει τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά, εκ των προτέρων, με τον ρόλο του βασικού που είχε στις δύο τελευταίες σεζόν, στις οποίες η Μαδρίτη έχει κερδίσει δύο Champions League, μια Liga, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Με τριετές συμβόλαιο μπροστά, ο Keylor Navas πήγε τη Δευτέρα στην Κόστα Ρίκα με την ευτυχία του να'χει κερδίσει ένα ιστορικό νταμπλ και την ηρεμία που του δίνουν τα λόγια του Ζιντάν, ο οποίος του έχει εγγυηθεί την παραμονή του το επόμενο έτος. Απ'τα λόγια του προπονητή του, ο Κοσταρικανός αντιλαμβάνεται ότι η Μαδρίτη δεν θα υπογράψει τον De Gea, αν κι ο ίδιος δήλωσε μετά την επίτευξη της Liga ότι είναι πρόθυμος να πολεμήσει μ'όποιον να'ναι. Ο πρόεδρος του διαβεβαίωσε επίσης, την παραμονή του. «Έχει συμβόλαιο μαζί μας, πώς να μην μείνει», του είπε ο Florentino κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, σε μια συνέντευξή του στο Antena 3.

Με τον Ζιντάν και τ'αποδυτήρια, με επικεφαλής τον Sergio Ramos, να ζητάνε απ'τον Florentino να συνεχίσει ο Keylor Navas, και με τον προπονητή να εγγυάται στον τερματοφύλακα tico την παραμονή του, το μπαλάκι βρίσκεται τώρα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είναι αυτό που πρέπει ν'αποφασίσει τι να κάνει με τον David De Gea, του οποίου η μεταγραφή ήταν αρκετά δρομολογημένη πριν λίγους μήνες. Μάλιστα, στην αριστοκρατική περιοχή η άφιξή του θεωρούνταν δεδομένη.

Ωστόσο, οι τελευταίοι δύο μήνες του Keylor Navas, που έχει ανακτήσει τον καλύτερο εαυτό του, έχουν βάλει και πάλι στα σχοινιά την υπογραφή του τερματοφύλακα της United, ο οποίος δεν θα έρχονταν για λιγότερο από 75 εκατομμύρια ευρώ. Αν εξαρτάται απ'τον Ζιντάν, η Μαδρίτη δεν θα ξοδέψει αυτά τα χρήματα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.