News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα σχέδια του Zidane με τους Theo, Marcos Llorente και Vallejo

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Προς το παρόν, είναι τα νέα πρόσωπα της νέας Μαδρίτης

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησαν Florentino και Ζιντάν μετά τη Liga για το σχεδιασμό της Μαδρίτης της επόμενης χρονιάς, πέρα απ’τα μεγάλα ονόματα όπως των Keylor, Mbappé και Morata, υπήρχε επίσης χώρος και για τους νεότερους. Marcos Llorente, Theo και Vallejo.

Οι δύο αφίξεις που έχουν ήδη αποφασιστεί τόσο απ’τον Ζιντάν όσο κι απ’τον σύλλογο είναι των δύο πρώην alavesistas Marcos και Theo. Θα κάνουν την προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και, εκτός από μεγάλη έκπληξη, θα αποτελέσουν μέρος της ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης 17-18.

Ο Theo φτάνει για να καλύψει την αποχώρηση του Φάμπιο Κοεντράο, του οποίου το μέλλον δείχνει στην Πορτογαλία. Ο παίκτης, του οποίου η σύνδεση με τη Μαδρίτη βρίσκεται ελλείψει μόνο της επισημοποίησης -μετά την πληρωμή της ρήτρας των 24 εκατομμυρίων ευρώ ή, αυτό που φαίνεται πιο πιθανό, συμφωνία με την Ατλέτικο για ένα ποσό ελαφρώς ανώτερο- έρχεται για ν’ανταγωνιστεί με τον Μαρσέλο, έναν παίκτη ο οποίος ουσιαστικά δεν είχε αλλαγή αυτή τη σεζόν ενώπιον του μυστηρίου του Coentrao.

Απ’την πλευρά του, ο Marcos Llorente έρχεται για να παίξει έναν παρόμοιο ρόλο στο οικοσύστημα του ρόστερ. Θα’ναι ο φυσικός αντικαταστάτης του Casemiro, ένας παίκτης ο οποίος, λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του, στερείται αντικαταστάτη στη Ρεάλ Μαδρίτης. Κατ 'αρχήν, και οι δύο παίκτες θα ξεκινήσουν με την ετικέτα των αναπληρωματικών, αλλά η πολιτική των rotations του Ζιντάν θα’πρεπε να εγγυηθεί και στους δύο έναν καλό αριθμό αγώνων κι ευκαιριών για ν’αποδείξουν τα προσόντα τους.

Ο Ζιντάν θα αποφασίσει στην περιοδεία με τον Vallejo

Ο Vallejo ήταν δανεικός την περασμένη σεζόν στην Άιντραχτ και πρόκειται να ενσωματωθεί, κατ 'αρχήν, στην πρώτη ομάδα. Αλλά πριν, θα παίξει στο Euro Κ 21 και η Μαδρίτη θα κρατήσει καλές σημειώσεις.

Στη συνέχεια, ο στόπερ θα κάνει την προετοιμασία υπό τις εντολές του Ζιντάν, ο οποίος θέλει να τον δει από πιο κοντά και η περιοδεία θα’ναι σημαντική για να πάρει στην συνέχεια μια απόφαση. Στο club τον βλέπουν ως τον αντικαταστάτη του Πέπε κι αν ο αμυντικός ανταποκριθεί όπως αναμένεται, θα’χει μια θέση ως στόπερ μαζί με τους Sergio Ramos, Varane και Nacho.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.