News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Juventus θα επιμείνει για τον Danilo

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο bianconero σύλλογος ελπίζει να πείσει τη Μαδρίτη και τον παίκτη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Η Γιουβέντους δεν ρίχνει την πετσέτα για τον Danilo. Ο bianconero σύλλογος ξέρει ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να εγκαταλείψει την επιθυμία του να υπογράψει τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος θα’ρχονταν για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Dani Alves. Είναι ένας απ’τους juventinos στόχους κι ελπίζει ότι το πέρασμα του χρόνου θα λειτουργήσει υπέρ έτσι ώστε να πείσει πρώτα τον παίκτη και στη συνέχεια στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον πουλήσει.

Η επιχείρηση δεν είναι εύκολη. Κατ 'αρχάς, ο παίκτης, σήμερα, δεν μελετά μια έξοδο. Παρά το ρόλο του αναπληρωματικού του Carvajal, ο Ζιντάν τον προστάτεψε και του έδειξε εμπιστοσύνη σε δύσκολες στιγμές κι ο Danilo ανταποκρίθηκε, το οποίο κατέληξε ουσιαστικά να πείσει τον πρώην της Πόρτο να συνεχίσει σε μια ομάδα στην οποία έχει κερδίσει δύο Τσάμπιονς Λιγκ και μια Liga σε δύο χρόνια, και σε μια πόλη που είναι χαρούμενος.

Και δεύτερον, η Μαδρίτη, η οποία δεν μελετά την πώλησή του σε χαμηλότερη τιμή (πλήρωσε πριν από δύο σεζόν 31.500.000 για τη μεταγραφή του, για τον οποίο παζάρεψε επίσης και η Barca) και που τον υπολογίζει, αν κι ούτε τον έχει δηλώσει αδιαπραγμάτευτο. Σ’αυτή την περίπτωση, θα’ναι δύσκολο να δεχθεί η Real λιγότερα από όσα τον αγόρασε, αλλά το σημερινό σενάριο μπορεί να’ναι διαφορετικό μέσα σε ενάμιση μήνα.

Αν δεν παίξει ο Danilo στην έναρξη της σεζόν και η Γιουβέντους παραμένει σταθερή στην επιθυμία της να τον υπογράψει, η κατάσταση μπορεί να κάνει στροφή 180 μοιρών. Επειδή ο μπακ ξέρει ότι όντας έτος Mundial έχει πολύ δύσκολο να βρει μια θέση χωρίς να’ναι βασικός, και στο Τορίνο θα’ταν σταθερός στο σύστημα του Allegri. Έτσι έχουν τα πράγματα, η Γιουβέντους δεν τα παρατά. Το καλοκαίρι είναι πολύ μακρύ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.