News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Εμμονή με τον Casemiro ο Allegri

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Πιστεύει ότι είναι το κλειδί της Ρεάλ Μαδρίτης

Κριστιάνο Ρονάλντο, Ράμος, Μαρσέλο, Μπενζεμά ... ο κατάλογος των αστέρων της Μαδρίτης μπορεί να'ναι μακρύς. Ωστόσο, ο Massimo Allegri έχει εμμονή με τον Casemiro. Βλέπει τον Βραζιλιάνο στον ύπνο του.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει σαφές ότι είναι ο πιο ανησυχητικός παίκτης, ο πιο σημαντικός για το παιχνίδι της Μαδρίτης. «Γίνεται λόγος για τον Isco ή τον Bale, αλλά για μένα θα’ταν πιο σημαντικό να μην έπαιζε ο Casemiro. Είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει ισορροπία στην λευκή ομάδα και για μένα είναι θεμελιώδης».

Ο Allegri δεν κρύβει ότι γι 'αυτόν η καλύτερη δυνατή είδηση θα’ταν η απουσία του Βραζιλιάνου. «Δεν είναι ο καλύτερα προικισμένος τεχνικά παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά η παρουσία του είναι βασική, θεμελιώδης γιατί δίνει εκείνη την ισορροπία που δεν μπορεί να δώσει κανένας άλλος παίκτης. Από τότε που είναι βασικός ο Casemiro, η Μαδρίτη έχει αλλάξει πολύ».

Ο προπονητής της τορινέζικης ομάδας πιστεύει ότι ο Casemiro θα’ναι ο πρώτος υπεύθυνος για να σταματήσει τον Dybala κι ότι ο Αργεντινός πρέπει να δείξει την απαραίτητη ικανότητα για να πάρει το ματς. Επιπλέον, οι προηγούμενες αναλύσεις που γίνονται δείχνουν ότι ο λευκός μέσος κινείται στο όριο της αποβολής λόγω του τρόπου του να κατανοεί το παιχνιδιού και λόγω των ρίσκων που παίρνει. Ο Allegri υποστηρίζει, κι έτσι έχει πει στους παίκτες του, ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κανέναν φυσικό αντικαταστάτη για τον Case στο ρόστερ. Ότι χωρίς αυτόν δεν υπάρχει ανάκαμψη και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει δημιουργία παιχνιδιού.

Ο επιθετικός τομέας ανησυχεί λιγότερο τον Allegri στις θέσεις, αλλά όχι και στις στημένες φάσεις. Οι εμφανίσεις του, χωρίς να’ναι η αναφορά σ’αυτή την έννοια της Ρεάλ Μαδρίτης, προκαλούν επίσης φόβο στον τεχνικό. Εκπλήσσει κι αυτή θα’ναι η αποστολή του Sami Khedira.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.