News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Εξαρτόμαστε απ’τους εαυτούς μας και θα κάνουμε το μέγιστο για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

«Μας αξίζει αυτό που κάνουμε. Είμαστε πρώτοι και τώρα, στο τελευταίο και πιο δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά»

«Το κλειδί έχει υπάρξει η ενότητα της ομάδας. Αυτό το ρόστερ είναι ένα θέαμα, κι όλοι έχουν αισθανθεί σημαντικοί», πρόσθεσε.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μάλαγα: «Εξαρτόμαστε από μάς κι αυτό είναι σημαντικό. Μας λείπει ένα ματς και δουλεύουμε όσο θα θέλαμε. Φτάνουμε σε μια πολύ καλή φυσική κατάσταση και πάμε, όπως πάντα, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Αρκεί μια ισοπαλία

«Δεν θα αλλάξουμε τίποτα. Η ιδέα μας είναι να βγούμε στο μέγιστο, να δώσουμε το 100% και να βγούμε για να κερδίσουμε, όπως πάντα. Αυτό είναι στο DNA αυτού του συλλόγου και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί. Στο μυαλό μας είναι μόνο το να βγούμε για τη νίκη. Φτάνουμε καλά ψυχολογικά και γαμάτα σωματικά. Αύριο θα ταξιδέψουν όλοι. Είμαστε όλοι σημαντικοί κι όλοι πρέπει να’ναι για τους αγώνες που απομένουν».

 Η μεγάλη στιγμή της Μάλαγα κι ο ρόλος του Μίτσελ

«Θα’ναι δύσκολο απέναντι σε μια ομάδα που τελευταία τα πάει εκπληκτικά. Δεν κοιτάω τον αντίπαλο ούτε κανέναν. Εξαρτόμαστε απ’το δικό μας παιχνίδι και μ’ενδιαφέρει περισσότερο το τι θα κάνουμε εμείς. Θα’ναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Μάλαγα παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα και πιστεύω ότι θα’ναι ακόμα πιο περίπλοκο από ό, τι την Τετάρτη. Γνωρίζαμε ότι τα τελευταία τρία παιχνίδια επρόκειτο να’ναι περίπλοκα».

Δίκαιοι πρωταθλητές;

«Πολλές ομάδες αξίζουν τη Liga κι αύριο θα δούμε ποιος θα την κερδίσει. Μέχρι σήμερα, δουλέψαμε πολύ καλά, γιατί βρισκόμαστε σ’ένα τελικό της Liga κι έναν άλλο του Champions League. Η δουλειά έχει υπάρξει καλή, αλλά ακόμα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα».

Κατάκτηση πρωταθλήματος μετά από 5 χρόνια

«Γνωρίζουμε τη δυσκολία του να κερδίσεις το πρωτάθλημα. Είναι πολύ δύσκολο, επειδή είναι 38 αγωνιστικές. Δεν είναι εύκολο. Κάθε βδομάδα, ή κάθε τρεις μέρες, πρέπει να δείχνεις ότι θες να κερδίσεις το πρωτάθλημα και είναι αυτό που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Δουλεύουμε πολύ και οι παίκτες έχουν υπάρξει εκπληκτικοί στην καθημερινότητα. Αξίζουμε αυτό που κάνουμε. Είμαστε πρώτοι και τώρα, στο τελευταίο και πιο δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά».

«Θα μου’χε αρέσει να κερδίσω το πρωτάθλημα πιο πριν, αλλά δεν κατέστη δυνατό, επειδή είναι πολύ περίπλοκο. Γι’αυτό είναι πολύ ωραίο να το κερδίσεις. Έχουμε όλοι πολύ κίνητρο και δεν θα κατεβάσουμε τα όπλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ενάντια σε Θέλτα και Σεβίλλη είχαμε δυσκολίες, αλλά με δουλειά και συγκέντρωση μπορείς να πετύχεις πράγματα».

Έπαινοι στο ρόστερ

«Το κλειδί ήταν η ομάδα. Όλοι οι παίκτες, και το έλεγα πάντα απ’την αρχή, είναι ένα θέαμα. Είναι όλοι πολύ καλοί κι έχουν νιώσει όλοι σημαντικοί. Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν περισσότερο από άλλους, αλλά αυτό θα συμβαίνει πάντα. Όλοι τους έχουν υπάρξει εξίσου καλά κι έχουν υπάρξει όλοι πολύ σημαντικοί για μας, ειδικά παίζοντας κάθε τρεις μέρες και 60 παιχνίδια το χρόνο».

«Η επιτυχία είναι αυτή η ενωμένη ομάδα και πιστεύω ότι οι παίκτες το αξίζουν γιατί απ’την αρχή πίστεψαν σ’αυτή την ιδέα. Έχουμε κάνει μια σπουδαία δουλειά. Πρέπει να κάνω αλλαγές πριν και κατά τη διάρκεια τα παιχνιδιών και οι παίκτες ανταποκρίνονται σ’αυτές φανταστικά. Είναι όλα χάρη σ 'αυτούς».

Πιο δύσκολο να κερδίσεις τη Liga ή το Τσάμπιονς Λιγκ;

«Και τα δύο είναι περίπλοκα. Η La Liga είναι η καθημερινότητα, αυτό που σου δίνει το πρωτάθλημα. Η La Liga είναι δύσκολη επειδή είναι το πρώτο που διακυβεύεται και την θέλουν όλοι, αλλά είναι εξίσου δύσκολο. Δεν έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα ακόμα. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε δουλέψει πολύ και θα κάνουμε το παν για να προσπαθήσουμε κερδίσουμε το αυριανό παιχνίδι».

«Πολλοί θέλουν να μην κερδίσει το πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό ήταν πάντα έτσι κι έτσι θα’ναι. Δεν συμβαίνει τίποτα. Ξέρουμε πού είμαστε και τι πρέπει να κερδίσουμε στο γήπεδο και στην καθημερινή εργασία, παλεύοντας και χωρίς να κατεβάζουμε τα χέρια. Έτσι θα συνεχίσουμε».

Έπαινοι στον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Τι να πω για τον Κριστιάνο. Τα πάει εκπληκτικά και φτάνει σε μια πολύ γλυκιά στιγμή, όπως όλο το ρόστερ. Είναι πολύ ικανοποιημένος. Απομένουν δύο παιχνίδια και θα δώσουμε τα πάντα και στα δύο».

Απολογισμός της σεζόν

«Δεν θα κάνω κανέναν απολογισμό. Λυπάμαι. Σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι κι ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Θα τον κάνουμε όλοι: το club, εγώ, οι παίκτες, όλοι. Πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στο αυριανό παιχνίδι και να μην πάμε παραπέρα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.