News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Nacho, εναλλακτική στον Danilo στη Málaga

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Του Javier Lluch

Ο canterano θα μπορούσε να μπει στην ενδεκάδα μην έχοντας παίξει στο Βίγκο


Χωρίς τον αδιαφιλονίκητο Carvajal, ο οποίος επισπεύδει την αποκατάστασή του, ο Ζιντάν έχει και πάλι δύο αυτοκόλλητα στο τραπέζι για την θέση του δεξιού μπακ ενόψει του αυριανού παιχνιδιού στη Μάλαγα. Οι επιλογές είναι οι εξής: ο Danilo, ο μόνος διαθέσιμος καθαρός δεξιός μπακ, κι ο Nacho, ο αιώνιος μπαλαντέρ της λευκής άμυνας, ικανός να δρα και στις τρεις θέσεις της άμυνας.

Υπέρ του canterano υπάρχουν ισχυρά επιχειρήματα. Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται απ’το να’χει παίξει ένα μεσοβδόμαδο ματς στο οποίο δεν μπόρεσε να πάρει το πόδι απ’το γκάζι μέχρι να προχωρήσει αρκετά το δεύτερο ημίχρονο. Ο Danilo επιλέχθηκε εναντίον της Θέλτα κι ολοκλήρωσε τα 90 λεπτά. Ο Nacho δεν πάτησε στο χόρτο. Δύο συμπεράσματα: τα πόδια του Βραζιλιάνου συσσωρεύουν περισσότερα χιλιόμετρα τις τελευταίες μέρες απ’ότι του Ισπανού διεθνή κι αυτός ο τελευταίος προστατεύθηκε απ’την πέμπτη κίτρινη, που θα τον έκανε να χάσει τον αυριανό αγώνα με την Μάλαγα, ένα απ’τα πράγματα που ανησυχούσαν περισσότερο τον Γάλλο τεχνικό και που μπορούσε να βαραίνει την ώρα της επιλογής για τον έναν ή τον άλλον για την αναμέτρηση στο Vigo.

Τώρα, χωρίς κανένα άλλο παιχνίδι πρωταθλήματος στον ορίζοντα, το θέμα της συσσώρευσης των καρτών αρχειοθετείται κι ο Nacho θα μπορεί να παίξει αύριο, χωρίς την ανάγκη να κρατήσει τίποτα, ένας ακόμα λόγος έτσι ώστε ο Zizou να επιλέξει αυτή τη φορά το «6».

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο ο Nacho κερδίζει πόντους για να ξεκινήσει στο παιχνίδι στο La Rosaleda είναι η ανάγκη της ομάδας. Μ’έναν βαθμό, η Μαδρίτη θα’ναι πρωταθλήτρια. Το να μην δεχθεί γκολ είναι συνώνυμο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτό μπορεί να εξαρτάται απ’το πιο αμυντικό προφίλ του Nacho. Στην περίπτωση αυτή, ο canterano θα’ταν η πιο λογική επιλογή. Τέλος, η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα αυτών των χαρακτηριστικών.

Η πιθανότητα επίτευξης του τίτλου και του να’ναι μέρος της αυτής στον αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που παρακινεί τον οποιονδήποτε, αλλά ακόμα περισσότερο έναν παίκτη σαν τον Nacho, ένα αγόρι του σπιτιού που βρίσκεται στο club 16 χρόνια. Οι δηλώσεις είναι υπέρ του Complutense. Ο Ζιντάν θ’αποφασίσει αν θα χρησιμοποιήσει τον μπαλαντέρ του για να προσπαθήσει να επιλύσει το πρωτάθλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.