News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άλλη Liga του Zidane

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Του David G. Medina

Από τότε που ήρθε στον πάγκο της Μαδρίτης 143 βαθμοί απ’τους 171 πιθανούς

Η Μαδρίτη έχει πάρει 4 βαθμούς παραπάνω απ’τη Μπάρτσα και 21 απ’την Ατλέτικο με τον  ZZ στον πάγκο


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα βαθμό μακριά απ’το να κερδίσει το πρωτάθλημα. Δεν φαίνεται μια πολύ περίπλοκη αποστολή για την πρωτοπόρο, παρά την ισχύ της Μάλαγα στα τελευταία παιχνίδια. Την υποστηρίζει η εξαιρετική της απόδοση απ’την ήττα στο Clásico και μετά (πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα) και, πάνω απ 'όλα, το να’χει τον Ζινεντίν Ζιντάν, τον προπονητή ο οποίος έχει πάρει τους περισσότερους βαθμούς από τότε που ήρθε στο πρωτάθλημα, στις 9 Ιανουαρίου του 2016. Τότε, η Μαδρίτη κέρδισε 5-0 τη Ντεπορτίβο. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου του προηγούμενου πρωταθλήματος. Από τότε, ο Zizou έχει καθοδηγήσει τη Μαδρίτη σε 57 αγώνες πρωταθλήματος. Έχασε τέσσερις, τρεις στη φετινή σεζόν (Σεβίλλη, Βαλένθια και Barcelona). Έχει πάρει 143 απ’τους πιθανούς 171 στον λευκό πάγκο.

Κατά την ίδια περίοδο, η Barça πήρε 139 (τέσσερις λιγότερους απ’τη Μαδρίτη, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο), η Ατλέτικο 122 (21 λιγότερους) και η Sevilla 95 (48 λιγότερους). Στη Liga του Ζιντάν, ο Γάλλος προπονητής είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς. Την περασμένη σεζόν, μετά τη λήψη των ηνίων της Μαδρίτης στην 18η αγωνιστική, πάλεψε για τον τίτλο με τη Μπαρτσελόνα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, σε μια πολύ παρόμοια κατάσταση με την αυριανή, αλλά τότε η πρωτοβουλία ήταν στα χέρια της Barça. Σε αυτή την σεζόν, ο τίτλος θα κριθεί στο ματς της Μαδρίτης στο La Rosaleda. Κι όλα περνούν απ’τα χέρια του Ζιντάν, ο οποίος έχει μετατρέψει την ομάδα του στην πιο αξιόπιστη στο πρωτάθλημα όταν πρόκειται για τη συγκέντρωση βαθμών. Μόνο ένας τον χωρίζει του απ’τον πρώτο τίτλο του στο πρωτάθλημα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.