News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πράσινο φως για το νέο Bernabéu

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο έδωσε το πράσινο φως στο οριστικό ok


Η Επιτροπή για τη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη της Μαδρίτης ενέκρινε χθες οριστικά τη μεταρρύθμιση του Santiago Bernabeu. Ελλείψει της επικύρωσής της απ’την ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Μαΐου, το πρότζεκτ για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι, χάρη στις ψήφους του Ahora Μαδρίτη, ΡΡ και Πολίτες και της αποχής του PSOE.

Τα έργα μετασχηματισμού του γηπέδου θα περιλαμβάνουν σε πρώτη φάση τη μεταφορά των γραφείων στην αθλητική πόλη του Valdebebas, το οποίο θα απελευθερώσει 8.000 τετραγωνικά μέτρα. Επιπλέον, το Bernabeu θ’αλλάξει κάποιες εσωτερικές πτυχές μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα ιδιωτικά θεωρεία, τα οποία θα αποτελέσουν μέρος της κερκίδας χάρη στο νέο σχεδιασμό τους. Θα βελτιωθεί επίσης η αρχιτεκτονική ποιότητα. Μια άλλη απ’τις τροποποιήσεις θα λάβει χώρα στο χώρο μεταξύ της Paseo de la Castellana και της δυτικής πρόσοψης, ο νυν χώρος στάθμευσης που θα μετατραπεί σε μια δημόσια πλατεία για χρήση πεζών.


Μετά την έγκριση στις 30 Μαΐου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορεί να υποβάλει τα αντίστοιχα πρότζεκτ περιβαλλοντικής ανάπτυξης κι ανακατασκευής του σταδίου. Το Ειδικό Σχέδιο εκτιμά την εκτέλεση των έργων στους 39 μήνες, αν και στο σύλλογο σχεδιάζουν να τα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι. Επιπλέον, το πιο σημαντικό μέρος της αλλαγής θα λάβει χώρα τα καλοκαίρια του 2018 και 2019.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.