News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata λέει το ναι στη Milan: 7,5 εκατομμύρια ανά σεζόν σύμφωνα με τη La Gazzetta

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Η ιταλική ομάδα θα πρόσφερε 60 εκατομμύρια ευρώ στη Μαδρίτη


Σύμφωνα με τη La Gazzetta dello Sport, ο Άλβαρο Μοράτα θα’χε αποδεχθεί μια προσφορά απ’τη Milan για 7,5 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν. Έχοντας πάρει την έγκριση απ’τον επιθετικό της Μαδρίτης, η Milan είναι πρόθυμη να φθάσει μέχρι τα 60 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει τη μεταγραφή του.

Η La Gazzetta dello Sport διαβεβαιώνει ότι ο Morata πήρε την απόφαση να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά απ’τον λίγο ρόλο του και προτιμά να παίξει στο Europa League με την Μίλαν, παρά μια ακόμα μια σεζόν ως αναπληρωματικός.


Ο αθλητικός διευθυντής της Milan, Massimiliano Mirabelli, ταξίδεψε τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία κι έπεισε τον Morata να γίνει ο βασικός επιθετικός του Μιλανέζικου club την επόμενη σεζόν, εν αναμονή του να καταλήξει σε μια συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Μιλανέζικο club σχεδιάζει να πουλήσει τον Κολομβιανό Κάρλος Μπάκα, ο οποίος έχασε την εμπιστοσύνη του Montella, και είναι πρόθυμο να δαπανήσει πολλά χρήματα για να πάρει έναν επιθετικό που ξέρει ήδη το ιταλικό πρωτάθλημα, αφού πέρασε δύο χρόνια στη Γιουβέντους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.