News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ronaldo κλείνει τη συζήτηση με το κοινό, αλλά ζητά περισσότερη αγάπη και χειροκρότημα

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Έκανε ένα χατ τρικ καθαρού 9 πληγώνοντας πολύ την Ατλέτικο


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο βασιλιάς της γιορτής, αυτής της Ρεάλ Μαδρίτης ενάντια σε μια Atlético που παρακολούθησε την παράσταση ενός Πορτογάλου ο οποίος σκόραρε εξίσου με το ότι ζήτησε αγάπη. Δεν είναι η πρώτη και δεν θα’ναι η τελευταία, όπως ούτε θα’ναι αυτή του να’ναι καθοριστικός.

Ο επιθετικός σκόραρε το τρίτο και κοίταξε το κοινό του Μπερναμπέου με τρόπο αξίωσης. Ζητά χειροκροτήματα κι όχι αποδοκιμασίες. Οι ψίθυροι ενός πολύ μικρού τμήματος του madridista γηπέδου που εμφανίστηκαν σε παιχνίδια πολύ αποφασιστικά, τον έχουν πληγώσει και στις τελευταίες εμφανίσεις του στο γήπεδό του, δεν έχει κάνει τίποτα άλλο απ’το να ζητήσει το σεβασμό και να σκοράρει γκολ.

Ο CR7 θέλει να αισθάνεται την αγάπη των οπαδών. Και την έχει να ξεχύνεται, αν κι αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι οπαδοί δεν πρόκειται να λογοκρίνουν ορισμένες απ’τις αποφάσεις του, αλλά ο madridismo θαυμάζει και σέβεται τον Πορτογάλο όπως έχει κάνει με λίγους παίκτες. Κι αν ο επιθετικός αμφιβάλει γι’αυτό, τόσο ο σύλλογος όσο κι ο προπονητής, και οι συμπαίκτες του είναι εκεί για να του αποδείξουν το πόσο αποφασιστικός και σημαντικός είναι για την τωρινή Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι οπαδοί, αυτοί που αφοσιώνονται να αποδοκιμάσουν με την πρώτη αλλαγή, θα’πρεπε να επανεξετάσουν ενώπιον του τι πετυχαίνει ο Ρονάλντο τα τελευταία χρόνια. Του απαιτείται να φωνάξει παρών στις κρίσιμες στιγμές κι εκεί είναι ένας CR7 ο οποίος έχει αλλάξει απ’το χέρι του Ζιντάν. Με τα 8 γκολ εναντίον της Μπάγερν και της Ατλέτικο, ο Ρονάλντο έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ απ’τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά, με 35 γκολ, αφήνοντας πίσω τον Ντι Στέφανο. Είναι επίσης ο πρώτος σκόρερ στα ημιτελικά με 13.

Ο τωρινός Ρονάλντο αντιλαμβάνεται ότι το έργο της ομάδας βελτιώνεται μ’αυτόν ενσωματωμένο στη δυναμική της ομάδας, όντας πιο αλληλέγγυος κι αλλάζοντας σταδιακά τον τρόπο του να παίζει προς την θέση του απλού και καθαρού εννέα. Τα τρία γκολ της χθεσινής βραδιάς δείχνουν ότι ο CR7 πρέπει να δώσει τη θέση του στον CR9. Κανείς δεν αμφιβάλει γι’αυτήν την αλλαγή στο κλαμπ κι ο Πορτογάλος τους δικαιώνει.

Κι αυτή η αλλαγή κι αυτό του να μείνει έως και 5 παιχνίδια στο σπίτι χωρίς λόγο είναι ευθύνη του Ζιντάν. Ο Γάλλος τον έκανε να δει απ’την αρχή της σεζόν ότι το καλύτερο αναμένονταν να’ρθει κι ο Ρονάλντο δέχθηκε για πρώτη φορά το να πάει σιγά-σιγά, να μην παίζει τα πάντα και να ξέρει να διαχειρίζεται τις προσπάθειες. Το αποτέλεσμα έρχεται υπό τη μορφή των γκολ και την απουσία των πόνων σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.