News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στον Zidane βγήκε το σχέδιό του... και η βιομηχανική κατασκοπεία του

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ήξερε ποια ήταν η εντεκάδα του Simeone


Ο Ζινεντίν Ζιντάν βδομάδα μετά τη βδομάδα πρέπει να αποδεικνύει γιατί είναι προπονητής της πρώτης λευκής ομάδας. Λίγο χρησιμεύει το ενδέκατο ή η φετινή σεζόν που κάνει η ομάδα του ήδη με δύο κατακτημένους τίτλους κι άλλους δύο με πιθανότητες να κατακτηθούν.

Ο Γάλλος κατάρτισε ένα σχέδιο δράσης μετά την επιστροφή απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και η επιτυχία τον συνοδεύει. Αλλά σ’αυτήν την καθημερινή ή εβδομαδιαία εξέταση στην οποία υποβάλλεται, ο τεχνικός σχεδίασε την τέλεια στρατηγική για ν’αφήσει πληγωμένη μια Ατλέτικο που στην Ευρώπη δεν είναι σε θέση να λυγίσει την Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον κατά τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Ζιντάν γνώριζε λεπτομερώς τις κινήσεις του Cholo. Ήξερε απ’την πρώτη στιγμή ότι ο Lucas Hernández θα έπαιζε μπακ κι ότι ο Carrasco θα περνούσε δοκιμή κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης. Οι υπηρεσίες κατασκοπείας λειτούργησαν απ’την πρώτη ώρα. Δεν ξέφυγε ούτε λεπτομέρεια. Οι δύο τεχνικοί γνώριζαν πώς και με ποιον θα’παιζε ο αντίπαλος. Κλήσεις κι αντικρουόμενα μηνύματα το αποδείκνυαν.

Οι madridistas γνώριζαν ότι με τον Lucas στη δεξιά πτέρυγα, η Ατλέτικο μόλις και μετά βίας επρόκειτο ν’ανησυχήσει τον Μαρσέλο, έτσι ώστε ο Βραζιλιάνος απόλαυσε μεγαλύτερη ελευθερία από ό, τι σε άλλα παιχνίδια, αν ήταν δυνατό αυτό. Ελεύθερη πλευρά. Η παρουσία του Carrasco ανησυχούσε λιγότερο. Δεν είναι αυτός της περασμένης σεζόν, τουλάχιστον έτσι σκέφτονται στα λευκά αποδυτήρια.

Πριν απ’τις φυσικές αλλαγές, ο Ζιντάν πήρε τον Isco απ’την θέση του σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, αλλά όλες αυτές με την προϋπόθεση να εμφανίζεται μεταξύ των γραμμών και να σπαταλά ενέργεια. Η είσοδος του Asensio είχε προγραμματιστεί. Δεν είναι τυχαίο που εμφανίζεται ο mallorquín στα δεύτερα ημίχρονα των αποφασιστικών ματς. Επιδιώκει να σπάσει σε ταχύτητα, ενώ με τον Lucas Vázquez επεδίωξε ν’ανοίξει περισσότερο το γήπεδο, γνωρίζοντας ότι η δουλειά ήταν εγγυημένη.

Ο Ζιντάν ήθελε να καθαρίσει και να μην επαναληφθούν τα τελευταία λεπτά του Μονάχου, αλλά δεν περίμενε το τρίτο γκολ, γκολ λόγω του οποίου ήταν ο πρώτος που υποβάθμισε την ευφορία που δέχτηκε ο Γάλλος τόσο στις κερκίδες, όσο και στ’αποδυτήρια, κάτι που τον ανησύχησε στην πορεία. Κι αυτό γιατί ο Ζιντάν ήταν σε αυτό που είναι, στο σχέδιο προπονητή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.