News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor κλειδώνει όταν η Μαδρίτη τον χρειάζεται περισσότερο

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Έσωσε την ισοφάριση εναντίον του Gameiro και κράτησε ανέπαφη την εστία του


Ο Keylor Navas εμφανίστηκε όταν ήταν πλέον απαραίτητος. Στο 17ο λεπτό, με το σκορ στο 1-0, ο Gameiro βγήκε στην περιοχή του με κακές προθέσεις. Μια πάσα του Koke τον έβγαλε φάτσα με το γκολ, για να τρυπήσει το λευκό τέρμα, για να εκπληρώσει έναν από τους στόχους των φιλοξενούμενων.

Αλλά ο Keylor έβαλε ένα χέρι που ήταν περισσότερο νύχι παρά γάντι. Ρίσκαρε και μάντεψε προς τα που επρόκειτο να προσπαθήσει να ντριμπλάρει ο Γάλλος φορ. Έκλεψε το γκολ απ’τον Gameiro, έδωσε οξυγόνο στη Μαδρίτη και κλείδωσε το τέρμα. Κράτησε ανέπαφη την εστία του, κάτι που είναι ασυνήθιστο αυτή τη σεζόν, ένα τόσο αποφασιστικό στατιστικό όσο τα εκτός έδρας γκολ.

Δεν είναι μια εύκολη χρονιά για τον Keylor. Είχε μια πτώση στην απόδοση που συνέπεσε με τις φήμες για το μέλλον του κι αυτό άλλων τερματοφυλάκων που δεν σταματούν να ακούγονται για την Ρεάλ Μαδρίτης. Υπέφερε τις αποδοκιμασίες του Μπερναμπέου κι ακόμα κι ο Ζιντάν ερωτήθηκε για την αντικατάστασή του.


Αλλά έχει ξαναγεννηθεί την κατάλληλη στιγμή, όταν τον περίμενε περισσότερο η ομάδα του, όταν ο Gameiro απειλούσε, όταν η πρόκριση στον τελικό του Champions League ήταν στα γάντια του. Η Ατλέτικο δεν τον ενόχλησε πάρα πολύ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, αλλά η δουλειά είχε γίνει. Ο pantera γρατζούνισε και πάλι.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.