News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco έχει για όλους

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Του David G. Medina

Ο malagueño μπορεί να κερδίσει τον πρώτο τίτλο του στο πρωτάθλημα στο La Rosaleda, γήπεδο όπου καθιερώθηκε


Η αποψινή θα’ναι μια πολύ ξεχωριστή αναμέτρηση για τον Francisco Alarcón, Isco. Malagueño εκ γενετής, έχοντας δοκιμάσει την τύχη του στη Βαλένθια Β (έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 10-11) επέστρεψε στην πατρίδα του για να καθοδηγήσει τη Μάλαγα η οποία χάιδεψε τα ημιτελικά του Champions League με τον Pellegrini στον πάγκο.

Η θεαματική σεζόν του οδηγώντας τους Ανδαλουσιανούς, τον οδήγησε να υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2013. Πόνταρε στα λευκά, ο Ζιντάν του τηλεφώνησε για να καταλήξει να επιλέξει την ομάδα του Chamartin, όσο κι αν η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει. Πλέον στο Bernabeu, γήπεδο που τιμά το εξαιρετικό ποδόσφαιρο του Isco, έχει τέσσερις σεζόν στις οποίες έχει υποφέρει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Μάλιστα, παρόλο που έχει παίξει πάντα περισσότερα από 40 παιχνίδια ανά σεζόν, είναι τώρα όταν έχει καθιερωθεί περισσότερο στην εντεκάδα. Ο τραυματισμός του Bale έχει ανοίξει ένα κενό μεταξύ των βασικών που το 22 της Μαδρίτης εκμεταλλεύεται τόσο που κανείς δεν αμφισβητεί το καθεστώς του του βασικού ούτε σε ματς πρώτου επιπέδου όπως τα ημιτελικά του Champions League εναντίον της Ατλέτικο ή το αποψινό, όπου παίζεται ο τίτλος.

Το πρώτο του πρωτάθλημα

Έτσι παρουσιάζεται ο Isco στο Rosaleda. Έτσι θα ψάξει ο Isco τον πρώτο του τίτλο στο πρωτάθλημα στην τέταρτη σεζόν του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και θα το κάνει μια ξεχωριστή μέρα στην οποία, κερδίζοντας η ομάδα του Zizou, οι ντόπιοι θα πάρουν επίσης ένα καλό βραβείο. Δεν είναι άλλο απ’το ένα εκατομμύριο ευρώ που έχουν λόγω σύμβασης από τότε που ο madridista μέσος άλλαξε τη Μάλαγα για τη Μαδρίτη.

Ένα βραβείο για μια ομάδα που συνέβαλε στην ανάπτυξη ενός παίκτη ο οποίος απόψε θα’χει για όλους. Για την τρέχουσα ομάδα του, την πιθανότητα να κερδίσει το πρωτάθλημα πέντε χρόνια αργότερα. Για την πρώην ομάδα του, ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα πρωτάθλημα που ελπίζει επιτέλους να κερδίσει. Κι αυτό γιατί είναι ο μόνος μεγάλος τίτλος που λείπει απ’τον madridista.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.