News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Asensio και 10 ακόμη

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Του Daniel López Peinado

Η αποκάλυψη του Madridismo, στο κουμάντο των επιχειρήσεων στη Γρανάδα

Θα οδηγήσει την ομάδα Β μαζί με τους Morata, Kovacic, Lucas Vázquez, James και σία


Ο Asensio έχει περάσει απ’το να’ναι στις αρχές της χρονιάς ένας απ’τους συνήθεις κομμένους του Ζιντάν, σ’έναν απ’τους σταθερούς στη madridista αποστολή. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο balear είναι θεμελιώδης και μία απ’τις αποκαλύψεις στην τελική ευθεία της σεζόν. Όχι μόνο επιτρέπει στους υποτιθέμενους βασικούς να ξεκουραστούν, αλλά εκμεταλλεύεται επίσης κάθε λεπτό που παίζει για να δείξει την κλάση του κι ότι μπορεί να γίνει βασικός στη Μαδρίτη.

Η τελευταία φορά που έμεινε ο Asensio έξω απ’την ομάδα ήταν εναντίον της Ατλέτικο στις 8 Απριλίου στο ματς πρωταθλήματος που έληξε με ισοπαλία 1-1. Από τότε, και λαμβάνοντας ως σημείο εκκίνησης το δεύτερο μέρος της Allianz, ο Asensio έχει βρεθεί σ’όλες τις αποστολές κι έχει συμμετάσχει σ’όλες τις αναμετρήσεις, όντα βασικός σε τρία παιχνίδια κι αναπληρωματικός στα υπόλοιπα τέσσερα. Σ’αυτές τις τελευταίες επτά αναμετρήσεις έχει δώσει δύο ασίστ κι ένα γκολ, καθιστώντας σαφές ότι μπορεί να προσφέρει, και πολύ, σ’αυτή την ομάδα.

Βασικός στη Γρανάδα

Ο Ζιντάν θα παραμείνει πιστός στο στιλ του κι αύριο στην Γρανάδα θα κάνει και πάλι πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης στο Champions League. Ο Asensio έπαιξε 22 λεπτά σ’εκείνη την αναμέτρηση, έτσι ώστε η παρουσία του στην βασική ομάδα αύριο είναι εξασφαλισμένη.

Είναι ένας απ’τους σταθερός του Γάλλου προπονητή κάθε φορά που κάνει μεγάλα rotations. Βασικός στον αγώνα κατά της Eibar, όπου έβαλε ένα γκολ, ξεκίνησε επίσης βασικός στο Butarque δίνοντας μια ασίστ στον James μετά από μια μεγάλη φάση εκκινώντας απ’το κέντρο. Στην Χιχόν κέρδισε θέση βασικού μετά το εξαιρετικό δεύτερο μισό που έκανε εναντίον της Μπάγερν στη Γερμανία κι εναντίον της Deportivo σ’ένα ρεσιτάλ ποδοσφαίρου μαζί με τον Isco. Αυτή η τελευταία αναμέτρηση ήταν η μόνη που δεν έπαιξε 90 λεπτά, στις άλλες τρεις έπαιξε όλο το παιχνίδι.

Η επίσκεψη στην Γρανάδα θα χρησιμεύσει επίσης για να φανούν οι λιγότερο συνήθεις παίκτες, αλλά με πολύ όρεξη να αποδείξουν ότι θέλουν να παλέψουν για να συνεχίσουν στο λευκό club, μέσα από δουλειά και καλά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Οι Casilla, Kovacic, James, Morata ... θα’χουν μια νέα ευκαιρία σ’έναν αγώνα ενάντια σ’έναν πρόσφατα πεσμένο αντίπαλο που δεν έχει να χάσει τίποτα, ενώ η Μαδρίτη χρειάζεται τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να βασίζεται στον εαυτό της στη Laliga, έναν θρίαμβο τόσο σημαντικό όπως και κάθε άλλο. Γι’αυτόν θα παίξει Asensio και 10 ακόμη. Ο balear ξεκίνησε τη σεζόν με μια γκολάρα στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και θέλει να την τελειώσει όντας σημαντικός στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.