News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo δεν αλλάζει το μυαλό του κι αντιστέκεται σε όλα τα είδη των πιέσεων για να υπογράψει για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Σταθερός στη δέσμευσή του με την λευκή ομάδα


Ο Theo αντιστέκεται. Και πολύ. Οι πιέσεις που δέχεται ο νεαρός μπακ για ν’αλλάξει τη γνώμη του σχετικά με το ναι που είπε πριν μερικές βδομάδες στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι τέτοιας έντασης που λίγοι μπορούν να αντισταθούν και να επιμείνουν στο δικό τους, όπως κάνει ο δανεικός μπακ στην Αλαβές. Αλλά με το ομοσπονδιακό πέρασμα της Ατλέτικο Μαδρίτης στην εξουσία, το’χει ξεκάθαρο, κι εκτός κι εάν η αλλαγή έρχεται σε μια άλλη κατεύθυνση, ο αμυντικός συνεχίζει να σκέφτεται madridista λευκά.

Ο Theo Hernández παραμένει ακλόνητος στην ιδέα του της αλλαγής του τοπίου και στο να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και την επακόλουθη πληρωμή της ρήτρας των 24 εκατομμυρίων ευρώ. Δεσμεύτηκε με το λευκό club και δεν σκέφτεται να κάνει πίσω, όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA. Οι ηγέτες της Ατλέτικο κάνουν ότι είναι δυνατό να μην χρησιμοποιήσει ο μπακ τη ρήτρα του και να γίνει με αυτό τον τρόπο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το μέτρο πάει παρά πέρα ​​και η ιδέα που διαχειρίζονται στο Καλντερόν είναι ότι κάθε παίκτης στην τρέχουσα ομάδα μπορεί να φτάσει να’χει την επιλογή να ντυθεί στα madridista λευκά. Το σύνθημα είναι σαφές και για το λόγο αυτό έχουν προσφέρει και σχεδόν αναγκάσει τον αμυντικό να δεχτεί τις πολλές άλλες προσφορές που έρχονται. Ξέρετε ήδη εκείνο το σ’οποιαδήποτε άλλη ομάδα, με σκοπό να μην αποτελέσει μέρος του ρόστερ του γείτονα, του αιώνιου αντιπάλου. Η πρώτη ομάδας που έλαβε rojiblanco προσφορά ήταν η Barcelona.

Η επέκταση και η βελτίωση του συμβολαίου του αδελφού του, Lucas, ήταν μια ανακούφιση για το νυν παίκτη της Αλαβές. Οι ηγέτες της Ατλέτικο έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν το μέλλον του ενός και του άλλου αδελφού, αναγνωρίζοντας τις αξίες του στόπερ που μετατράπηκε σε μπακ στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League, μ’ένα νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, με μια ρήτρα 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Άμεσες κι έμμεσες κλήσεις και μηνύματα των ηγετών και τεχνικών της Ατλέτικο δεν καταφέρνουν ν’αλλάξει τη γνώμη του ο Γάλλος, σχετικά με την ιδέα του να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.