News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο ανανάς (μια γροθιά) του Lucas Vázquez

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Τα πιο ενωμένα αποδυτήρια εδώ και χρόνια

Τα «tweets» του canterano αντανακλούν την καλή ατμόσφαιρα και την επιθυμία θριάμβου που επικρατεί μεταξύ όλων των παικτών της Μαδρίτης


Ένα φρούτο έχει γίνει της μόδας στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω του Lucas Vázquez. Ο ανανάς. Ο canterano συνοδεύει τον τελευταίο καιρό σχεδόν όλα τα μηνύματά του στα κοινωνικά δίκτυα μ’αυτή την εικόνα, τονίζοντας την καλή ατμόσφαιρα μεταξύ όλων των παικτών στην λευκή ομάδα. «Είμαστε ένας ανανάς και το ξέρετε», έγραψε την πρώτη φορά που αποφάσισε να εξωτερικεύσει την ενότητα που υπάρχει στη Μαδρίτη.

«Ίσως τώρα να’χουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα από τότε που είμαι εδώ», παραδέχτηκε ο Sergio Ramos μετά το ντέρμπι. «Ο συνδυασμός των βετεράνων και των νεότερων είναι φανταστικός κι αυτό κάνει να πορευόμαστε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση», επέμεινε ο madridista αρχηγός.

Ο Ζιντάν, ο επικεφαλής της ομάδας, δεν αμφιβάλει επίσης ότι η ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα είναι ένα απ’τα κλειδιά της επιτυχίας αυτής της σεζόν. «Η ομάδα είναι ενωμένη, υπάρχει πολλή αλληλεγγύη μέσα κι έξω απ’το γήπεδο κι αυτό φαίνεται», έλεγε ο Zizou ο οποίος έχει καταφέρει όλοι οι παίκτες, απ’τον Cristiano μέχρι τον Rubén Yáñez, να’ναι συμμέτοχοι σε μια σεζόν που μπορεί να’ναι ιστορική.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.