News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kroos δίνει ένα ακόμα «masterclass»

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Του Daniel López Peinado

Εναντίον της Ατλέτικο είχε 96% επιτυχημένες πάσες


Η Μαδρίτη κατάφερε να κερδίσει την Ατλέτικο, μεταξύ άλλων, λόγω του ελέγχου που έδειξε το κέντρο τόσο με τη μπάλα όσο και χωρίς. Οι παίκτες ήξεραν να διαβάσουν ανά πάσα στιγμή του αγώνα αυτό που ήταν καλύτερο για την ομάδα τους. Κατά καιρούς είχαν την επιμέλεια της μπάλας, στο οποίο λίγα μπορούσαν να κάνουν οι rojiblancos παίκτες. Αλλά όταν έπρεπε να αμυνθούν χωρίς τη μπάλα η τοποθέτησή τους στο χόρτο ήταν του 10.

Ένας απ’τους αρχιτέκτονες αυτής της ανωτερότητας ήταν ο Toni Kroos. Ο Γερμανός θύμισε των παίκτη των μεγάλων βραδιών που τόσο αξίωναν μερικοί, μην έχοντας δείξει την καλύτερη εκδοχή του τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά ο Kaiser είναι πίσω.


Ο Kroos άγγιξε την τελειότητα. Ο μέσος έδωσε 104 πάσες (το 14,8% της ομάδας του) κι έκανε λάθος μόνο σε τέσσερις, κάτι τεράστιο στο εύρος πολύ λίγων παικτών. Στις κοντινές και στις μακρινές δεν είχε κανένα λάθος, κάτι ασυνήθιστο απ’το φυσιολογικό έχοντας υπόψη ότι πέρασε τη ντουζίνα στις μακρινές που επιχείρησε. Ο Γερμανός έδωσε ένα masterclass για το πώς εξασφαλίζεται ο έλεγχος του παιχνιδιού σ’έναν ημιτελικό Champions League.

251 περισσότερες πάσες απ’την Ατλέτικο

Το σύνολο του Ζιντάν είχε ξεκάθαρο ότι όταν το σύνολο του Cholo τους περίμενε στο δικό του μισό έπρεπε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Σε τέτοιο βαθμό που έκανε 251 περισσότερες πάσες απ’τους rojiblancos. 673 της Μαδρίτης έναντι 422 της Ατλέτικο.

Το madridista σύνολο δεν κυκλοφόρησε μόνο περισσότερο τη μπάλα, ήταν επίσης και πιο αποτελεσματικό. 91% των λευκών έναντι 85% των atléticos. Το κέντρο ήταν θεμελιώδες στην λευκή νίκη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.