News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίρνει τον 'canario Asensio'

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του Mario De La Santa

Ο Raúl Asencio είναι νεαρός και προέρχεται απ’την cantera της UD Las Palmas


Αρχίζει η διάχυση του canario ταλέντου στη χερσόνησο. Ο πρώτος που «ψάρεψε» στο αρχιπέλαγος είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει πλέον δεμένο ένα απ’τα μαργαριτάρια της cantera της UD Λας Πάλμας, τον νεαρό Raúl Asencio.

Αυτό το αγόρι, που γεννήθηκε το 2003, είναι ένα απ’τα εμβλήματα της κίτρινης Infantil A. Παίζει ως στόπερ και είναι ο πρώτος αρχηγός της ομάδας που κατευθύνει ο Yoni González. Το εκπέτασμά του κι ο εξαίσιος χειρισμός της μπάλας τον έχουν φέρει να ξεχωρίσει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα του.

Έχει εκπαιδευτεί στις σχολές των AD Huracán και Acodetti CF, πριν τη μετάβαση στον ομοσπονδιακό ανταγωνισμό στην CD Veteranos de Pilar. Από εκεί αποκτήθηκε απ’την UD Las Palmas, όπου έχει παίξει τις τελευταίες πέντε σεζόν.

Ακόμα ένα canario ταλέντο

Ο παίκτης που αντιπροσωπεύεται απ’το Emar&Soccer, παρακολουθούνταν απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και μήνες μέσω της συνεργασίας του γραφείου και τις εκθέσεις του ίδιου του ανιχνευτή στα Canarias, Sixto Alfonso.

Το ενδιαφέρον του λευκού club σ’αυτόν τον ποδοσφαιριστή είναι τέτοιο που θέλησε να τον ενσωματώσει τα περασμένα Χριστούγεννα, αλλά η Λας Πάλμας δεν δέχτηκε να διαπραγματευτεί. Η Ρεάλ Μαδρίτης τον υπέγραψε τώρα για επτά σεζόν, εκμεταλλευόμενη την ομοσπονδιακή νομοθεσία που ελευθερώνει τον παίκτη στις 30 Ιουνίου.


Με την έξοδο του Raúl Asencio επιβεβαιώνεται ο πρώτος απ’τους πονοκεφάλους του διευθυντής εκπαίδευσης κι απόκτησης της UD Λας Πάλμας, Tonono Rodríguez, ο οποίος κάθε καλοκαίρι φοβάται την αποχώρηση πολλών απ’τους canteranos του προς ομάδες της χερσονήσου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.