News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Courtois και Hazard μένουν στο Λονδίνο

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Και οι δύο παίκτες της Τσέλσι ήταν στο επίκεντρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι λευκές εκθέσεις ζύγισαν ότι η άφιξη του Hazard θα επιβράδυνε την εξέλιξη του Asensio


Eden Hazard και Τιμπό Κουρτουά θα συνεχίσουν μια ακόμα σεζόν στην Τσέλσι. Τουλάχιστον έτσι έχουν μεταφέρει και οι δύο παίκτες στους ηγέτες της πρωταθλήτριας της Premier. Στην περίπτωση του τερματοφύλακα, ο Αμπράμοβιτς θα επιμείνει και πάλι στις επόμενες ημέρες στην υπογραφή μιας νέας σύμβασης, καθώς η τωρινή λήγει το 2018.

Επιθετικός και τερματοφύλακας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης στις μεταγραφές τους σ’όλη τη σεζόν. Στην περίπτωση του πρώτου, η καθιέρωση του Asensio στην πρώτη ομάδα και η προσφερόμενη επίδοση, έχουν καθαρίσει κάθε τύπο αμφιβολίας που θα μπορούσε να υπάρχει σχετικά με την ανάγκη να ενσωματωθεί ο Hazard στο πρώτο λευκό ρόστερ.

Οι αναφορές μιλούν για το ότι η παρουσία του Hazard ή άλλου παίκτη σ’αυτή τη θέση θα’βαζε φρένο ενώπιον της εξέλιξης που έδειξε ο Asensio κατά τους τελευταίους μήνες της σεζόν.

Στην περίπτωση του Courtois, ο τερματοφύλακας φαίνονταν αποφασισμένος να κάνει το βήμα της επιστροφής στην ισπανική Liga για αθλητικά και προσωπικά ζητήματα, αλλά αυτό που ήταν λευκό ενδιαφέρον δεν έχει μετουσιωθεί σε προσφορά, ενώπιον της madridista απόφασης να θέσει τον στόχο στον David de Gea, στο οποίο πρέπει να προστεθεί η καλή στιγμή του Keylor Navas.

Η Τσέλσι έχει ανακτήσει το γονίδιο νικητή με την κατάκτηση της Premier, παράγοντας που βοηθάει επίσης να’χουν γυρίσει και οι δύο παίκτες την πλάτη τους σε άλλες προσφορές που έχουν έρθει. Η ομάδα του Conte επιπλέον, παίζει το Σάββατο τον τελικό του FA Cup απέναντι στην Άρσεναλ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.