News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη «θα παρακολουθεί» τον Vinicius κατά τη διάρκεια του έτους του στην Flamengo

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ένας δάσκαλος θα προσέχει τα βήματά του


Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι λογικό, θα παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του Vinicius σ’αυτούς τους 14 μήνες πριν από το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ως madridista. Προτίθενται, ένας κοντινός προπονητής στο λευκό club να λειτουργήσει ως αθλητικός δάσκαλος για να κατευθύνει την καριέρα του και για ν’αποτρέψει να αποσπαστεί η προσοχή του Βραζιλιάνου από θέματα έξω απ’το ποδόσφαιρο και που θα μπορούσαν να κόψουν την εξέλιξή του.

Η ζωή του επιθετικού θ’αλλάξει τελείως μέσα στις επόμενες μέρες, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά. Ο νέος μισθός του θα του επιτρέψει πολυτέλειες που μέχρι τώρα δεν σκέφτονταν, εξ ου κι απ’το Bernabeu είναι σε αναμονή για όλα όσα συμβούν τόσο σ’αυτόν, όσο και στο περιβάλλον του. Η Μπαρτσελόνα έκανε μια παρόμοια κίνηση με Neymar και André Cury, απ’τη στιγμή που κατάφερε ο Sandro Rosell να περάσει στο παρελθόν η σύμβαση που υπέγραψε ο νυν barcelonista και η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έκανε ούτε ένα βήμα χωρίς να’ναι μάρτυρας ο Cury, ειδικά όταν ταξίδευε στην Ευρώπη.

Θετική εντύπωση

Οι λευκοί απεσταλμένοι έχουν διαπιστώσει κατά τη διάρκεια των ημερών που έχουν βρεθεί δίπλα στον παίκτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ότι ο Vinicius είναι επικεντρωμένος στο ποδόσφαιρο κι ότι είναι απόλυτη προτεραιότητά του, αλλά θέλουν να αποφύγουν οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να απομακρύνει τον παίκτη απ’το σωστό δρόμο. Το στοίχημα του λευκού club είναι πολύ ισχυρό. Παρά το ότι είναι ένα παιδί 16 ετών, η υπογραφή έχει θεωρηθεί ως μια ενός αστέρα, όπως αποδεικνύουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ μιας επιχείρησης, η οποία έχει αποτελέσει μέρος της ιστορίας του ποδοσφαίρου λόγω μεγέθους και ηλικίας αυτού που εξακολουθεί να’ναι παίκτης της Φλαμένγκο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.