News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Vinicius Junior και Ρεάλ Μαδρίτης, συμφωνία

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Βραζιλιάνος πέρασε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα


Ο Vinicius Jr. σκέφτεται ήδη ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε προχθές ιατρικές εξετάσεις στο Barra da Tijuca και το έκανε υπό την εποπτεία των ιατρικών υπηρεσιών της Φλαμένγκο, ο οποίες έστειλαν αμέσως τα αποτελέσματα των εξετάσεων στους madridistas γιατρούς.

Οι αναφορές υποστηρίζουν την τέλεια φυσική κατάσταση του παίκτη, ο οποίος θα’χει σήμερα την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη carioca ομάδα και θα το κάνει υπό τα φώτα όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης μιας κι έχει γίνει γνωστό ότι έχει πει το ναι στη λευκή ομάδα. Το ναι του Vinicius στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει υπάρξει καθόλου απλό να επιτευχθεί από μέρους της αθλητικής διοίκησης του λευκού κλαμπ.

Η πλειοψηφία των μεγάλων ήθελε τον επιθετικό, με τη Barcelona ως ένα μεγάλο κι άμεσο ανταγωνιστή στην κούρσα για την απόκτηση των υπηρεσιών της τελευταίας μεγάλης εμφάνισης του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε να φέρει την κατάσταση στα όρια, σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Η παρουσία του André Cury, υπαλλήλου της Barcelona και πολύ κοντά στο Traffic, το πρακτορείο που εκπροσωπεί τον παίκτη της Φλαμένγκο, οδήγησε την επιχείρηση σε στιγμές γεμάτες ένταση.

Οι λευκοί απεσταλμένοι κατάφεραν να γείρουν το θέμα προς την λευκή πλευρά. Και το έχουν κάνει με αγάπη και χρήματα εξίσου και, με την υπόσχεση ότι κατά την στιγμή την οποία θα ενσωματωθεί στο madridista ρόστερ θα αποτελέσει μέρος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε της Castilla, ούτε άλλης ομάδας, έχει εγγυημένο το να’ναι ένας ακόμη μέσα στο λευκό γαλαξία.

Η επίσκεψη των γονιών στη Μαδρίτη έχει υπάρξει καθοριστική για το ναι του παίκτη και έτσι ώστε ο ίδιος ο σύλλογος ν’αντιμετωπίσει μια επιχείρηση που θα’ναι περίπου στα 40 εκατομμύρια ευρώ για ένα αγόρι 16 ετών.

Ο Vinicius Jr. θα υπογράψει αυτή την εβδομάδα το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Φλαμένγκο, αλλά για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, κλαμπ που θα πληρώνει τον μισθό του σαν παίκτη της Primera División παρά το ότι δεν θα φανεί στο Santiago Bernabeu μέχρι την 30η Ιουνίου του 2018. Εάν δεν αλλάξει τίποτα, σήμερα θα κάνει ντεμπούτο με την πρωταθλήτρια ομάδα του carioca πρωταθλήματος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι λογικό, θα παρακολουθεί στενά τις κινήσεις του Vinicius σ’αυτούς τους 14 μήνες που έχει μπροστά πριν απ’το ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ως madridista. Δεν αποκλείουν το ότι ένας κοντινός προπονητής στη Ρεάλ Μαδρίτης θα ενεργεί ως θεματοφύλακας για να κατευθύνει την αθλητική του καριέρα.

Η ζωή του επιθετικού θ’αλλάξει τελείως μέσα στις επόμενες μέρες, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά. Ο νέος μισθός του θα του επιτρέψει πολυτέλειες που μέχρι τώρα δεν σκέφτονταν, εξ ου κι απ’το Bernabeu είναι σε αναμονή για όλα όσα συμβούν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.