News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Atlético απαιτεί 30 εκατομμύρια για τη μεταγραφή του Theo Hernández

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Του Alberto R. Barbero

Και οι δύο σύλλογοι έχουν προγραμματίσει να μιλήσουν μετά ντέρμπι της Τετάρτης

Με βάση την αποκλειστική αποκάλυψη της MARCA ότι ο Theo Hernández περνούσες χθες το πρωί ιατρική εξέταση στην κλινική Sanitas La Moraleja, η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε το χθες το μεσημέρι τηλεφωνικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ωστόσο, απ’το rojiblanco club τους παρέπεμψαν να περάσει η αναμέτρηση του Champions League την Τετάρτη για να κλείσει η πιθανή μεταγραφή του Theo. Επειδή η επιλογή της μεταγραφής δεν είναι καθόλου αποκλεισμένη.

Ανακεφαλαιώνουμε. Στα τέλη του Οκτωβρίου η Ατλέτικο προσφέρει την ανανέωση στον πολλά υποσχόμενο αριστερό μπακ που αναδύεται στην Αλαβές ως μία απ’τις αισθήσεις της la Liga. Μπροστά στις επιφυλάξεις που αρχίζουν να δείχνουν ο Theo κι ο εκπρόσωπός του, Manolo Garcia Quilon, οι rojiblancos φτάνουν να προσφέρουν μια οικονομική προσφορά που τετραπλασιάζει τον τρέχοντα μισθό του.

Τον Φεβρουάριο ο Theo ενημερώνει ότι δεν θέλει ν’ανανεώσει, στο οποίο ο Miguel Angel Gil Marín του παρουσιάζει προσφορές για να πάει στη Barcelona, ομάδα που πέρυσι είχε ήδη ενδιαφερθεί γι’αυτόν, στη Λίβερπουλ και στη Μπάγερν, σύνολα που έχουν ρωτήσει στα γραφεία του Καλντερόν για την κατάσταση του Theo.

Είναι εκείνη τη στιγμή όταν ο μάνατζερ του παίκτη καθιστά σαφές στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ότι το club που έχει επιλέξει να παίξει ο Theo είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, και του ενημερώνει ότι οι λευκοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 24 εκατομμύρια της ρήτρας του. Σ’εκείνο το σημείο, η Μαδρίτη δεν είχε απευθυνθεί ακόμη στην Ατλέτικο. Ήταν περίπου πριν από δύο εβδομάδες όταν υπήρξε μια κλήση στην οποία οι λευκοί ενημέρωσαν τους γείτονές τους για την προθυμία τους ν’αναλάβουν την επιχείρηση.

Δυσαρεστημένος, ο Gil Μαρίν τους λέει ότι αν θέλουν τον παίκτη να καταβάλουν 30 εκατομμύρια μεταγραφής, έξι περισσότερα από εκείνα που προβλέπει η ρήτρα, ή να κάνουν την επιχείρηση άσχημα, δηλαδή, να πληρώσουν τα 24 της εν λόγω ρήτρας.

Από τότε δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, και με βάση ότι ο παίκτης έχει περάσει ιατρικές εξετάσεις στην κλινική όπου το κάνουν συνήθως οι μεταγραφές της Ρεάλ Μαδρίτης, στα γραφεία του Calderon κατανοούν ότι η Μαδρίτη θα πληρώσει τα 30 εκατομμύρια μεταγραφής.

Είναι σ’αυτό το πλαίσιο όπου λαμβάνει χώρα η χθεσινή τηλεφωνική κλήση, στην οποία οι δύο σύλλογοι έχουν προγραμματίσει να μιλήσουν μετά τον καθοριστικό επαναληπτικό των ημιτελικών της Τετάρτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.