News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η καλή εντεκάδα της Μαδρίτης, 401 λεπτά πιο φρέσκια απ’της Atletico

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Το ακραίο rotation του Ζιντάν έρχεται σε αντίθεση με την χρήση της πρακτικά βασικής ομάδας του Simeone

A priori, μπορεί να ειπωθεί ότι η Μαδρίτη έρχεται με δύο μεγάλα πλεονεκτήματα στον επαναληπτικό των ημιτελικών στο Calderon. Το πρώτο, προφανώς, έχει να κάνει με το σκορ του πρώτου αγώνα με 3-0 υπέρ των λευκών που, θεωρητικά, τους βάζει πολύ πιο κοντά στον τελικό του Κάρντιφ από ό, τι την Ατλέτικο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις εντεκάδες των Ζιντάν και Simeone. Και είναι ότι ενώ ο Γάλλος εφάρμοσε και πάλι μια πολιτική ακραίων rotations στη Γρανάδα, ο Αργεντινός χρησιμοποίησε σχεδόν όλη την καλή του εντεκάδα για να λυγίσει την Eibar.

Οκτώ σταθεροί rojiblancos της Τετάρτης έπαιξαν στο Καλντερόν το Σάββατο: Oblak, Godin, Filipe, Γκάμπι, Σαούλ, Koke, Carrasco και Griezmann. Σχεδόν όλοι τους έπαιξαν και τα 90 λεπτά. Συνολικά 704. Η θεωρητική εντεκάδα του Champions League θα ολοκληρώνονταν με τους Juanfran, Σάβιτς και Gameiro, οι οποίοι δεν έπαιξαν ενάντια στην ομάδα του José Luis Mendilibar.

Στην περίπτωση της Μαδρίτης, απ’την πιθανή ευρωπαϊκή εντεκάδα έπαιξε μόνο ο Nacho (ή ο Danilo, η αμφιβολία για τη δεξιά πλευρά), ο Ράμος, ο Casemiro, ο Μπενζεμά κι ο Isco. Συνολικά, 303 λεπτά. 401 λιγότερα από εκείνα που έπαιξαν οι rojiblancos.

Να θυμάστε ότι έξι υποτιθέμενα μέλη της εντεκάδας της Ρεάλ Μαδρίτης στο Καλντερόν, ξεκουράστηκαν ενάντια στη Γρανάδα. Οι Keylor, Varane και Κριστιάνο ούτε καν ταξίδεψαν μέχρι την Ανδαλουσία. Και οι Μαρσέλο, Kroos και Modric δεν έπαιξαν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.