News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo Hernández θέλει να κλείσει το συντομότερο δυνατό την κίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Του Jose Felix Diaz,  υποδιευθυντή της Marca

Ένταση μεταξύ των διοικήσεων της λευκής ομάδας και της Ατλέτικο

Ο Theo Hernández θα’ναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης την εβδομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Αλαβές και Μπαρτσελόνα. Τα γεγονότα έχουν επισπευσθεί ενώπιον της έντασης που περιτριγυρίζει τις σχέσεις ανάμεσα στον λευκό σύλλογο και την rojiblanca οντότητα και θα βιωθεί ένα νέο επεισόδιο κατά τη διάρκεια της Τετάρτης με τον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League κι όλα όσα συνεπάγεται.

Ο μπακ πέρασε ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και τις τελευταίες μέρες του Μαΐου θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα τον εντάξει στην Ρεάλ Μαδρίτης για τις επόμενες έξι σεζόν, αμέσως όταν καταβληθούν τα 24 εκατομμύρια της ρήτρας.

Απ’τη στιγμή που η αθλητική διοίκηση της madridista οντότητας επικέντρωσε στον Theo Hernández, οι rojiblancos ηγέτες έχουν αρνηθεί να βρουν μια λύση για τη μεταγραφή του παίκτη με κατεύθυνση στο Bernabeu, προτρέποντας και πιέζοντας ν’αλλάξει την γνώμη του ο μπακ.

Η κατάσταση αυτή και η επιθυμία του παίκτη να τελειώσουν οι φήμες όσο το δυνατόν συντομότερα, έχουν επισπεύσει τα γεγονότα κι έχουν οδηγήσει τον παίκτη να περάσει την υποχρεωτική ιατρική εξέταση πριν απ’το κλείσιμο της επιχείρησης.

Οι κινήσεις των τελευταίων ωρών θα θερμάνουν ακόμα περισσότερο, αν είναι δυνατόν, το ντέρμπι της Τετάρτης, με δύο διοικήσεις με λίγη όρεξη να δει η μια το πρόσωπο της άλλης, ενώπιον μιας περισσότερο από προφανής αποστασιοποίησης. Εάν τα προηγούμενα δύο τελευταία γεύματα διευθετήθηκαν με τη διπλωματία ως πρωταγωνιστή, αυτό πριν το τελευταίο ντέρμπι του Καλντερόν υπόσχεται να’ναι τεταμένο στο μέγιστο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.