News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Neymar χάνει το Clásico

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Θα τιμωρηθεί μ’έναν αγώνα για την κόκκινη κι άλλους δύο για τα χειροκροτήματα


Ο Neymar θα χάσει το Clásico στις 23 Απριλίου. Κι όλα για τα χειροκροτήματα που αφιέρωσε στον τέταρτο διαιτητή, συνοδευόμενα από κάτι ακόμα επιλήψιμο, αν κι αυτό το τελευταίο δεν περιλαμβάνεται στα πρακτικά που συνέταξε ο Gil Manzano. Ο Βραζιλιάνος θα τιμωρηθεί για ένα ματς για την αποβολή και δύο για την επιπολαιότητα υπό τη μορφή χειροκροτημάτων προς ένα μέλος της διαιτητικής ομάδας, σε μια ενέργεια που δεν κρίθηκε απ’τον διαιτητή στο γήπεδο, αν και την έκρινε αργότερα.

Το φυσιολογικό θα'ναι, αύριο το πρωί, να τιμωρήσει η Επιτροπή Ανταγωνισμού τον Neymar με τρία παιχνίδια (1+2), όντας δύο διαφορετικές ποινές, για δύο πράξεις άσχετες μεταξύ τους, αν και η μία είναι συνέπεια της άλλης. Η Barcelona θα παρουσιάσει πρώτα τα επιχειρήματα και στη συνέχεια θα προσφύγει στην Εφέσεων και η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη το πρωί.

Τα προηγούμενα δεν προσκαλούν σε σκέψη για μια μείωση της ποινής. Ούτε στην περίπτωση του Αντσελότι, ούτε στου Feghouli, ούτε στου Κριστιάνο Ρονάλντο δεν υπήρξε καμία συγχώρεση κι όλοι εξέτισαν την ποινή που τους επιβλήθηκε αρχικά και η οποία δεν κρίθηκε απ’τον διαιτητή αλλά απ’την Επιτροπή Ανταγωνισμού μετά τη σύνταξη των πρακτικών. Η Barcelona σκέφτεται να πάει μέχρι το τέλος και να προσφύγει σ’όλους τους νομικούς πόρους μπροστά σ’αυτό που θεωρεί μια άδικη μεταχείριση για μια αυθόρμητη αντίδραση του παίκτη.


Το περισσότερο που θα μπορούσε να πετύχει θα΄ταν η μείωση ενός απ’τους αγώνες, αλλά ακόμα κι αυτό είναι περίπλοκο λόγω της σαφήνειας της ενέργειας και της απερισκεψίας του Βραζιλιάνου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.