News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcos Llorente συζητείται μεταξύ μιας σούπερ προσφοράς της PSG και του όχι του Zidane

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Του Javier Gómez Matallanas

Ο μέσος, τώρα στην Αλαβές, προορίζεται να γίνει ένας απ’τους καλύτερους μέσους στην Ισπανία, όπως έχει αποδείξει αυτή τη σεζόν. Στο περιβάλλον του πιστεύουν ότι ο τεχνικός δεν τον εκτιμά


Ο Marcos Llorente προορίζεται να γίνει ο καλύτερος Ισπανός μέσος. Ήταν ο καλύτερος νέος της Ισπανίας και η έκρηξή του του έχει καθυστερήσει επειδή η αναχώρησή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικός σε αναζήτηση λεπτών στην Primera καθυστέρησε μία σεζόν, λόγω εκείνης της έλλειψης ελέγχου που υπάρχει στη madridista cantera, η οποία επιδεινώθηκε με την αποχώρηση του Piru στην Γρανάδα. Η μεγάλη σεζόν που κάνει ο Marcos στην Αλαβές θα μπορούσε να’χε επισπευσθεί ένα χρόνο και η εκμάθηση εκρηκτικού θα’χε επισπεύσει την άφιξή του στην ελίτ.

Ο Marcos Llorente έχει κερδίσει την επιστροφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης με θέση στην πρώτη ομάδα και πιθανότητες ν’αμφισβητήσει την θέση βασικού του οποιουδήποτε. Υπάρχει μόνο κάποιο μειονέκτημα για την επιστροφή του που συμβαίνει επειδή δεν είναι ένας παίκτης που αρέσει πλήρως στον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος έπαψε να υπολογίζει τον Marcos Llorente όταν ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Ο canterano ήταν συνήθης στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας με τον Ράφα Μπενίτεθ κι όταν ήρθε ο Zizou σχεδόν δεν προπονήθηκε με τους Ramos, Kroos, Κριστιάνο και σία. Ο Ζιντάν τον είχε ανεβάσει στην Castilla, αλλά τον χρησιμοποίησε περισσότερο ως στόπερ παρά στην θέση του στη μεσαία γραμμή. Απ’τον σύλλογο διαβεβαιώνουν ότι ο Ζιντάν τον υπολογίζει, αλλά στο περιβάλλον του παιδιού αντιλαμβάνονται το αντίθετο.

Ο Marcos Llorente έχει την ευνοϊκή γενετική για να’ναι ένας ποδοσφαιριστής. Ανιψιός εγγονός του Paco Gento, εγγονός του Grosso και γιος του Paco Llorente Gento, το φυσιολογικό ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Και βρίσκεται καθοδόν για να γίνει μια παγκόσμια μορφή. Στη Μαδρίτη θα του’ναι περίπλοκο να καθιερωθεί αν συνεχίσει ο Zizou στον πάγκο (ο γιος του Enzo θα’χε περισσότερες πιθανότητες, πάνω απ 'όλα αν μείνει μια θέση με την αποχώρηση του James). Γι’αυτό ο Marcos αμφιβάλλει τώρα μεταξύ του να επιστρέψει στην ομάδα του ή να αποδεχτεί κάποια απ’τις δελεαστικές προσφορές που του έχουν έρθει.


Η σούπερ προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν

Η París Saint Germain είναι διατεθειμένη να πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του μαργαριταριού της cantera της Ρεάλ Μαδρίτης. Η γαλλική ομάδα θα μεταφέρει την προσφορά στη Μαδρίτη και είναι πεπεισμένη ότι η λευκή ομάδα δεν θα μπορέσει να την απορρίψει. Αυτό που δεν είναι τόσο σαφές είναι ότι ο Marcos θα αποδεχθεί την πρόταση, επειδή η επιθυμία του ήταν να πετύχει στη Μαδρίτη. Η επιλογή της Ατλέτικο που έχει ακουστεί δεν αντιμετωπίζεται με άσχημο μάτι απ’την οικογένεια του Llorente, όπως έχει παραδεχτεί ο πατέρας του στο Radio Marca (ο Paco Llorente έκανε το ντεμπούτο του στην Primera με την Ατλέτικο και στη συνέχεια η Μαδρίτη πλήρωσε την ρήτρα αποδέσμευσης του για να τον υπογράψει).


Ο Ζιντάν δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πριν το ντέρμπι ότι δεν ήταν σίγουρος για την παραμονή του την επόμενη σεζόν και παραδέχθηκε ότι δεν την προετοίμαζε, έτσι ώστε ο Marcos Llorente θα’χε ακόμα πιθανότητες να πάει ως σημαντικός στο επόμενο ρόστερ. Μέχρι στιγμής, ο μικρός αστέρας της ιστορίας Llorente Gento Grosso επικεντρώνεται στην Αλαβές με το όραμα τοποθετημένο στη νίκη στον τελικό του Copa del Rey επί της Barça.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.