News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Νέα σύνοδος κορυφής για τον Pepe αυτή την εβδομάδα

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Θα ξαναρχίσουν οι συνομιλίες μεταξύ Μαδρίτης και Mendes


Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα μπορεί να’ναι σημαντική για το άμεσο μέλλον του Pepe. Ο Jorge Mendes, μάνατζερ του στόπερ, έχει προγραμματίσει να συναντηθεί με τη Μαδρίτη για ν’αναλάβει συνομιλίες που εδώ και μήνες είναι σε αδιέξοδο.

Παρά τη ζεστασιά που έχει λάβει ο Πορτογάλος τις τελευταίες δύο μέρες, τόσο στο Μπερναμπέου όσο και στον φόρο τιμής που του αποδόθηκε χθες στον σύνδεσμο Ramón Mendoza, το γεγονός είναι ότι οι θέσεις παραμένουν απομακρυσμένες για να σκεφτεί κανείς ότι ο στόπερ θα μπορούσε να καταλήξει να επεκτείνει την σχέση του με την οντότητα του Chamartin.

Ένα απ’τα βασικά προβλήματα είναι η διάρκεια της ανανέωσης. Ενώ η Μαδρίτη ήθελε να του προσφέρει μόνο ένα έτος (ο Pepe είναι πλέον 34 ετών), ο Πορτογάλος ήθελε δύο σεζόν ως αναγνώριση στα 10 χρόνια του υπεράσπισης της λευκής φανέλας.

Αρκετές προσφορές

Οι θέσεις, απομακρυσμένες, ψυχράθηκαν περαιτέρω με την εμφάνιση του ενδιαφέροντος του μεγάλου ανταγωνιστή του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου, τα ανεξάντλητα χρήματα του κινεζικού ποδοσφαίρου, που προσπάθησε να αποπλανήσει τον στόπερ με μια «ακαταμάχητη» προσφορά για κάποιον που ξέρει ότι είναι μπροστά στο τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του.


Ενώ επιλύεται το μέλλον του, ο Florentino Pérez δεν δίστασε να επαινέσει χθες την εικόνα του στόπερ: «Ένας απ’τους πιο σημαντικούς παίκτες μας είναι ο Πέπε, ο οποίος παίρνει ένα άξιο αφιέρωμα, αντιπροσωπεύει πολύ καλά τη σχέση μεταξύ της ομάδας και των οπαδών. Είναι ένας υποδειγματικός παίκτης που πεθαίνει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για τον Pepe έχω μόνο λόγια θαυμασμού και σεβασμού. Τα δίνει όλα για τον madridismo. Μπορώ μόνο να δείξω τον θαυμασμό μου, το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου», είπε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.