News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mourinho θέλει τον Morata

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Του Sergio Fernández

Ο Πορτογάλος ονειρεύεται να τον πάρει στην United


Ο José Mourinho θέλει να υπογράψει τον Άλβαρο Μοράτα αυτό το καλοκαίρι. Η πληροφορία, που προωθεί το El Larguero του Cadena Ser και η MARCA μπορεί να επιβεβαιώσει, δείχνει ότι ο Πορτογάλος προπονητής έχει θέσει ως στόχο την απόκτησή του madridista επιθετικού, ο οποίος στην ηλικία των 24 (θα γίνει 25 τον Οκτώβριο) φιλοδοξεί να παίζει περισσότερο από ό, τι κάνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, πάντα πίσω απ’το BBC, άφαντος για παράδειγμα στην διπλή αναμέτρηση εναντίον της Bayern και στο Clásico.

Το El Larguero πάει παραπέρα και δείχνει μια κλήση του Mou στον φορ για να τον ενημερώσει από πρώτο χέρι για το ενδιαφέρον για την υπογραφή του. Η αλήθεια είναι ότι ο Morata δεν στερήθηκε μνηστήρων το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Μαδρίτη τον επαναγόρασε απ’την Γιουβέντους για 30 εκατομμύρια, όταν δύο χρόνια νωρίτερα είχε εισπράξει 22 για τη μεταγραφή του. Το λευκό club του έκλεισε την πόρτα της εξόδου κι ο παίκτης αποδέχθηκε την πρόκληση να παλέψει για μια θέση.


Μέχρι σήμερα, ο Morata έχει σκοράρει 17 γκολ, 12 απ’αυτά στο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει 36 παιχνίδια, 16 ως βασικός. Η απόδοσή του και η προβολή του προσκαλούν στην σκέψη ότι αυτά τα λεπτά φαίνονται λίγα για έναν επιθετικό της εικόνας του. Και τώρα είναι ο Μουρίνιο που θέλει να τον πάρει, ο ίδιος που του έδωσε το ντεμπούτο του στο La Romareda στα 18 του τη σεζόν 10-11. Ο Ισπανός διεθνής θα μπορούσε να’ταν ο αντικαταστάτης του Ιμπραΐμοβιτς, που τραυματίστηκε μακροχρόνια και του οποίου το μέλλον στο Old Trafford είναι στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι στο τραπέζι υπάρχει και η πιθανότητα να καταλήξει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο De Gea, αν και το λευκό club δεν είναι υπέρ του να κάνει επιχειρήσεις με περισσότερους από έναν παίκτες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.