News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο De Gea γνωρίζει ήδη ότι ο Mourinho δεν θα τον κρατήσει παρά τη θέλησή του

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο τεχνικός ανοίγει το χέρι για την αποχώρηση του τερματοφύλακα


Ο José Μουρίνιο το΄χει ξεκάθαρο. Κανένας παίκτης που δεν θέλει να’ναι στο πλευρό του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα διατηρηθεί παρά τη θέλησή του. Κανένας. Το ξέρει ο Ιμπραΐμοβιτς, ο Herrera κι ο David de Gea. Ο Πορτογάλος το’χει πει σ’όλους από κοινού και ιδιωτικά στους ενδιαφερόμενους και σ’όλους εκείνους που έχουν προσφορές ή ενδιαφέρον από άλλες ομάδες για την πιθανή απόκτησή τους.

Φυσικά, ο προπονητής θα’ναι ο υπεύθυνος για μια τιμή που θεωρεί δίκαιη κι από εκεί και πέρα η επιχείρηση θα μπορεί να γίνει, αλλά πάντα εφ 'όσον ταιριάζει με τα συμφέροντα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν θα κρατήσει κανέναν, αλλά ούτε και θα δωρίσει τους παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν και που θα εξακολουθήσουν να’ναι καθοριστικοί σε ό, τι απομένει στο Europa League και με την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ να διακυβεύεται.

Στην περίπτωση του David de Gea, η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ήδη ότι η αγγλική ομάδα είναι πρόθυμη να πουλήσει. Δεν υπάρχει ακόμη μια καθορισμένη τιμή για την πιθανή επιχείρηση. Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να μελετά την πιθανή άφιξη ενός τερματοφύλακα στο λευκό ρόστερ κι ο De Gea είναι το φαβορί νούμερο ένα, με τους Courtois και Donnarumma ως εναλλακτικές λύσεις, αλλά που έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην στροφή που έχουν πάρει τα γεγονότα.

Ο David de Gea ανανέωσε το καλοκαίρι του 2015 τη σύμβαση που τον έδενε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφότου απέτυχε η κίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία στιγμή. Σ’αυτή την ανανέωση περιέλαβε μια ρήτρα με την οποία το λευκό club είχε μια πιθανότητα για την υπογραφή του μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016, με τιμή εξόδου που ήταν λιγότερο από 50 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα θα πρέπει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει μια τιμή που θα’ναι περίπου στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης παραμένει εν αναμονή των γεγονότων. Είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά μέσα του, του έχει μείνει το αγκάθι που σήμαινε η πιθανή επιστροφή του στο ισπανικό ποδόσφαιρο και η κίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ώρα δεν δίνει σημασία στις φήμες κι επικεντρώνεται στις 40 μέρες του ανταγωνισμού που έμειναν.


Οι τελευταίοι αγώνες του Keylor Navas δεν άλλαξαν καθόλου την σκέψη που υπάρχει για τον Κοσταρικανό τερματοφύλακα, τον οποίον θεωρούν ένα σπουδαίο επαγγελματία κι ένα τερματοφύλακα ο οποίος έχει δώσει μια καλή απόδοση. Με το που τελειώσει η σεζόν θα μιλήσουν μαζί του και θ’αναλύσουν την κατάσταση.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.