News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Wolfsburg θέλει να αγοράσει τους Borja Mayoral και Omar Mascarell

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Το λευκό club θα διατηρήσει μια οψιόν για τον επιθετικό


Η Βόλφσμπουργκ έχει ήδη απευθυνθεί επίσημα στην Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να διαπραγματευτεί την τελική πώληση των Borja Mayoral και Omar Mascarell. Τεχνικοί και ηγέτες της γερμανικής ομάδας είναι περισσότερο από ικανοποιημένοι με την δουλειά του φορ, δεδομένο που έρχεται σε αντίθεση με τις λίγες ευκαιρίες που παίρνει. Παρ'όλα αυτά θέλουν να αποκτήσουν οριστικά τις υπηρεσίες του φορ, αν και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πουλήσει ποτέ τον διεθνή με την Κ 21 αν δεν βάλει μια ρήτρα επαναγοράς.

Η περίπτωση του Omar Mascarell είναι πολύ εντυπωσιακή. Ο μέσος, νυν παίχτης της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, έχει μετατραπεί σε μία απ’τις αποκαλύψεις της Bundesliga και η Βόλφσμπουργκ θέλει να υπογράψει τον tinerfeño παίκτη, όπως έχει αποσταλεί στα γραφεία του Santiago Bernabeu. Ο Mascarell θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ρεάλ Μαδρίτης, αν καταβληθούν ως αντάλλαγμα 4 εκατομμύρια ευρώ, ως εκ τούτου η Wolfsburg θα πρέπει ν’απευθυνθεί στο λευκό club κι όχι στην τωρινή ομάδα του.

Η επιχείρηση, εάν πραγματοποιηθεί, θα μπορούσε να αγγίξει περίπου τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αλλά στην περίπτωση του Borja Mayoral, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία πρόθεση να τον πουλήσει χωρίς να εξασφαλίσει μια πιθανή επαναγορά, όπως έχει κάνει με άλλους παίχτες που βγήκαν απ’την cantera του Valdebebas, όπως για παράδειγμα με τον Άλβαρο Μοράτα.

Ο Omar Mascarell βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αφού πέρασε από Castilla, Ντέρμπι Κάουντι και Σπόρτινγκ Χιχόν, αλλά δεν ήταν μέχρι την άφιξή του στη γερμανική ομάδα, η στιγμή που το παιχνίδι του έχει εκραγεί κι έχει δείξει ότι είναι σε θέση να παλέψει και να λάμψει στην ελίτ.

Η Βόλφσμπουργκ θέλει τον μέσο κι ως εκ τούτου έχει ζητήσει τιμή σε μια επιχείρηση μαζί με τον διεθνή επιθετικό με την Κ 21. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να κλείσει τις πόρτες στην απόφαση του παίκτη και στην επιθυμία της τωρινής ομάδας να συνεχίσει να’χει τον tinerfeño, γεγονός που επαναλαμβάνεται με τον Vallejo, ο οποίος έχει επιστρέψει στο καθεστώς βασικού στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στην περίπτωση του Mascarell, η Ρεάλ Μαδρίτης θα’πρεπε να κάνει χρήση της δυνατότητας επαναγοράς και στη συνέχεια να κλείσει τη συμφωνία με την Βόλφσμπουργκ. Η ιδέα του λευκού club είναι να περιμένει ένα μήνα πριν απ’τη λήψη αποφάσεων σχετικά μ’αυτούς κι άλλους παίκτες (τύπου Pacheco) που είναι σε θέση να μπουν σε διάφορες επιχειρήσεις.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.