News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale, στόχος Clásico

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Ουαλός δεν έχει κανένα μυϊκό πρόβλημα

Ο Gareth Bale θέλει να παίξει το κλασικό. Και γι’αυτό δουλεύει αυτές τις ημέρες στην Ciudad Deportiva de Valdebebas. Ο Ουαλός δεν έχει κανέναν τραυματισμό στην γάμπα ούτε κουβαλά κάποια μυϊκή ενόχληση. Όλος ο πόνος που έχει προέρχεται απ’τον αστράγαλο και είναι αποτέλεσμα της εγχείρησης και του τραυματισμού που συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Bale πίεσε το μηχάνημα και πίεσε στο μέγιστο για να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο πριν απ’το χρονοδιάγραμμα, στόχο που εκπλήρωσε αλλά το οποίο έχει προκαλέσει να παίζει με πόνο απ’την ημέρα της επιστροφής, ένας πόνος που συχνά εμφανίζεται κοντά στο υποκνημίδιο, αλλά που είναι αντανακλαστικός. Δηλαδή, που γεννιέται σ’ένα άλλο σημείο του σώματος, στην περίπτωση αυτή στον αστράγαλο.

Ο Bale παίζει μ’αυτές τις ενοχλήσεις απ’την ημέρα της επιστροφής του, γι’αυτό δεν έχει φανεί η καλύτερη έκδοσή του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, εναλλάσσοντας παιχνίδια και προπονήσεις έχει προσπαθήσει να επιλύσει αυτά τα προβλήματα μαζί με τον φυσιοθεραπευτή της εμπιστοσύνης του, Jaime Benito. Στο Μόναχο, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους, αυτός ο πόνος μεγάλωνε συνεχώς, ως εκ τούτου ο Ζιντάν αποφάσιζε να τον αντικαταστήσει, αν κι ο Μπέιλ, όπως εκτιμήθηκε στις σκηνές της τηλεόρασης, ήθελε να συνεχίσει στο γήπεδο. Αλλά ο Zizou εφάρμοσε την πολιτική του μηδενικού ρίσκου με τον Gareth και τον έβγαλε απ’το γήπεδο, βάζοντας τον Asensio.

Πλέον στη Μαδρίτη, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει κανένα μυϊκό τραυματισμό, λόγος για τον οποίο ο σύλλογος αποφάσισε να μην δημοσιεύσει οποιαδήποτε ιατρική έκθεση. Φυσικά, πάρθηκε η απόφαση να σταματήσει ο Ουαλός ποδοσφαιριστής για να επιλύσει αυτά τα προβλήματα και να μπορέσει ν’αντιμετωπίσει το αποφασιστικό κομμάτι της σεζόν στο εκατό τοις εκατό. Δεν έπαιξε στην Gijón, δεν θα’ναι εναντίον της Μπάγερν, αλλά θέλει να’ναι οπωσδήποτε κατά της Μπάρτσα. Και γι’αυτό εργάζεται σκληρά αυτές τις μέρες στο Valdebebas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.