News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco έρχεται για να μείνει

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Του Santiago Siguero

Στοχεύει στην εντεκάδα ενώ συζητείται η ανανέωσή του


Ο Isco Alarcón έχει έρθει για να μείνει. Στην εντεκάδα και στη Μαδρίτη. Επανεξετάζοντας την ανανέωσή του, η ματσάρα του El Molinón γεμίζει λόγους αυτούς που λαχταρούν για μια επέκταση της σύμβασης του malagueño. Η Μαδρίτη του προσφέρει έξι χρόνια (λήγει το 2018) με έξι εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ο παίκτης διαβεβαίωσε στην Χιχόν ότι θα λάβει «τη σωστή απόφαση».

Αλλά πριν από αυτό, ο Isco αντιμετωπίζει τη μεγάλη ευκαιρία του στο Champions League, μια διοργάνωση την οποία μόλις που έχει απολαύσει αυτή τη σεζόν. Μέχρι κι ο Coentrao έχει παραπάνω ευρωπαϊκά λεπτά απ’αυτόν. Όμως, μετά την παράσταση του περασμένου Σαββάτου, όλα δείχνει την παραμονή του Isco στην εντεκάδα. Ο malagueño δεν συμβιβάζεται με την λάμψη εναντίον της Σπόρτινγκ. Θέλει να το κάνει σε αναμετρήσεις όπως την αυριανή, εναντίον της Μπάγερν, στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η απόδοσή του στην Αστουριανή γη έχει πείσει σχεδόν τον Ζιντάν, ο οποίος με την ένταξη του Isco θα’δινε θέση σ΄ένα 4-4-2 περισσότερου χειρισμού της μπάλας σε μια αναμέτρηση στην οποία προβλέπεται μια Μπάγερν που θα ρίχνεται ιλιγγιωδώς στο τέρμα του Keylor Navas. Με τον Isco, η Μαδρίτη κερδίζει σε κατοχή και σε πιθανή απειλή επί του γερμανικού τέρματος.

Το Σάββατο, ο Isco πήρε τον σεβασμό απ’τους συμπαίκτες του στ’αποδυτήρια. Τον Malagueño τον αποκαλούν Magia, κι αυτό το όνομα αντήχησε μέσα στους τέσσερις τοίχους των αποδυτηρίων των φιλοξενούμενων του El Molinón. Δεν εφείσθησαν επαίνων για τη ματσάρα του Ανδαλουσιανού μέσου. Όλοι οι συμπαίκτες του, του απέτισαν φόρο τιμής.

Αλλά, πέρα ​​από αυτό, στον σύλλογο είναι ικανοποιημένοι όχι μόνο με τον Isco που φάνηκε στο γήπεδο, αλλά και μ’αυτόν που εμφανίστηκε λεπτά αργότερα στη μικτή ζώνη του Αστουριανού γηπέδου. Ένας Isco ήρεμος, γαλήνιος, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα στην Ρεάλ Μαδρίτης μιλώντας για το μέλλον του, χωρίς ν’αφήνει ανοιχτή την πόρτα σε οποιαδήποτε άλλη δυνατότητα, χωρίς ίχνος των παραπόνων του παρελθόντος. Ένας Isco που αξιολόγησε την παρουσία του στο λευκό club («το καλύτερο στον κόσμο», είπε), και τις εντολές ενός Ζιντάν του οποίου η διαχείριση έτυχε της δημόσιας υπεράσπισης απ’τον Arroyo de la Miel. Ένας Isco επικεντρωμένος, σε λειτουργία αστέρα, που αύριο θα’χει την ευκαιρία να βγάλει το αγκαθάκι του Champions League. Το Bernabeu, το οποίο τον έχει πάντα είδωλο, τον περιμένει με όρεξη ν’απολαύσει περισσότερες νύχτες της Magia.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.