News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η οργή του CR7 συνεχίστηκε στ'αποδυτήρια

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Πορτογάλος δεν σταμάτησε να παραπονιέται που δεν έγινε φάουλ στο 2-3


Καπνούς έβγαζε ο Cristiano όταν έφτασε στ'αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το Clásico. Στο μυαλό του, η τελευταία φάση του αγώνα. Κι απ'αυτή τη φάση, όχι μόνο για το χτύπημα του Μέσι ή για τον πανηγυρισμό του, αλλά για την κούρσα του Sergi Roberto.

Ο Cristiano δεν πίστευε ότι κανένας απ'τους συμπαίκτες του, ήταν σε θέση να κόψει την αντεπίθεση. Το φώναξε απ’το ίδιο το γήπεδο και συνέχισε να το κάνει στα ντους. Πρώτα ο Modric και στη συνέχεια ο Μαρσέλο. Κανένας απ’τους δύο δεν ήταν σε θέση να γκρεμίσει τον μπακ της Barça, ο οποίος διέσχισε το μισό γήπεδο πριν δώσει τη μπάλα στον André Gomes. Μια κούρσα 50 μέτρων που ήταν το πρελούδιο για το γκολ του Μέσι και που ο Ρονάλντο είδε απ’την πρώτη στιγμή ότι έπρεπε να κοπεί όπως ήταν.

Ο CR7 ήταν ιδιαίτερα πληγωμένος απ’την κακή απόδοση μιας άμυνας που είχε επινοήσει αυτός. Δική του ήταν η εντολή να προωθηθούν οι γραμμές στο τελευταίο πλάγιο της Barca, μέχρι την σημαία του κόρνερ. Ο Cristiano ζήτησε μέγιστη πίεση για να κλέψουν τη μπάλα κοντά στην περιοχή του αντιπάλου και είδε πως σε λιγότερο από ένα λεπτό, η μπάλα ήταν μέσα στο τέρμα του Keylor Navas.

Ο Cristiano ζήτησε περισσότερη δυναμική απ’τους συμπαίκτες του, ειδικά από έναν Marcelo, που μετά τον αγώνα, στη μικτή ζώνη του γηπέδου τόνισε με έμφαση ότι έσφαλε. «Αναλαμβάνω το λάθος μου, γιατί αν είχα κάνει φάουλ στον Sergi ίσως να μην είχαμε δεχτεί αυτό το γκολ», είπε ο μπακ μετά την αναμέτρηση, ο οποίος μέσα στο ίδιο το γήπεδο συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει λάθος που δεν έκοψε την azulgrana αντεπίθεση.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.